Laatste nieuws Frankrijk

Discussion in 'Aankondigingen' started by argentic, Oct 9, 2006.

 1. argentic

  argentic Subscriber

  Messages:
  1,722
  Joined:
  Sep 7, 2002
  Location:
  Echandelys,
  Shooter:
  4x5 Format
  Fase 2 van het Frankrijk-project is afgesloten. Ik heb vorige week emotioneel afscheid genomen van gedetineerden en collega's na 12 jaar gepassioneerd werken bij justitie. Ik heb de race tegen de klok gewonnen om ons huis op tijd leeg te krijgen. Nu is het van iemand anders.

  Vrijdag ben ik de laatste keer in de auto gestapt om de 1000 km naar de Auvergne af te leggen. Sinds twee dagen woon ik nu definitief in Cunlhat. Het is nog een beetje vreemd gevoel.

  Momenteel speel ik huisman terwijl mijn vrouw het salaris verdient. Intussen installeer ik het bureau voor Photo-O-Vergne. Nu krijg ik ook wat meer tijd om de website te vertalen in Frans en Duits, en de puntjes op de i te zetten. Ook de organisatie van de try-out workshop over drie weken (er is nog plaats), en de onderhandelingen met de fotozaak in Billom komen nu in een versnelling hoger.

  Met een beetje geluk kan ik wat meer aanwezig zijn op Apug NL. De laatste maanden had ik uitsluitend tijd voor moderator taken. En wie weet krijg ik zelfs wat ruimte om een artikel te schrijven op PhotoCrack/Phot-O-Vergne.

  Verdere informatie volgt.
   
  Last edited by a moderator: Oct 9, 2006
 2. clogz

  clogz Subscriber

  Messages:
  2,842
  Joined:
  Dec 28, 2002
  Location:
  Rotterdam, T
  Shooter:
  Multi Format
  Veel succes met je nieuwe onderneming!

  Hans