polaroid 103 and fuji fp1009 problem

Discussion in 'Instant Cameras, Backs and Film' started by wilfbiffherb, Mar 25, 2012.

  1. wilfbiffherb

    wilfbiffherb Member

    Messages:
    310
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Shooter:
    Medium Format
    Aving an isssuue with my polaroid at thhe month. Film is loaded and shot 7 pphotoss. My last 2 have just come out blank. Shutter is fine as I've covered the lens and taken a shot and I heard the 2 clicks. I developed both frames for 3 minutes at 15 degrees as per the instructions. Anyone any idea what's going on??
     
  2. donkee

    donkee Member

    Messages:
    147
    Joined:
    May 3, 2011
    Location:
    Mid Michigan
    Shooter:
    Multi Format
    Dead batteries?
     
  3. Whiteymorange

    Whiteymorange Member

    Messages:
    2,385
    Joined:
    Jul 27, 2004
    Location:
    Boston area
    Shooter:
    Multi Format
    Blank as in all white or all black? All white means a light leak, since the film turns light with exposure.
     
  4. wilfbiffherb

    wilfbiffherb Member

    Messages:
    310
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Shooter:
    Medium Format
    all black unfortunately.
     
  5. darkosaric

    darkosaric Subscriber

    Messages:
    3,118
    Joined:
    Apr 15, 2008
    Location:
    Hamburg, DE
    Shooter:
    Multi Format
    Dead batteries I think - shutter will make a "click" sound even with dead batteries, but it will not open itself.
     
  6. wilfbiffherb

    wilfbiffherb Member

    Messages:
    310
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Shooter:
    Medium Format
    I changed the batteries and everything seems ok now. they drained super quick through!may switch to rechargables to save myself a packet!