Something is broken.

Discussion in 'Support APUG.ORG With A Yearly Subscription.' started by jstraw, Oct 19, 2006.

  1. jstraw

    jstraw Member

    Messages:
    2,703
    Joined:
    Aug 27, 2006
    Location:
    Topeka, Kans
    Shooter:
    Multi Format
    I am being repeatedly made to re-log-in and APUG no longer thinks I'm a subscriber and will not let me access subscriber areas. I'm guessing whatever broke, didn't just break for me.
     
  2. Sean

    Sean Admin Staff Member Admin

    Messages:
    9,297
    Joined:
    Aug 29, 2002
    Location:
    New Zealand
    Shooter:
    Multi Format
    Hmm the system lists you as a sybscriber. It sounds to me like you are having an internet cookies issue. Do you have any security apps blocking cookies from apug or you internet cookie security settings set too high?
     
  3. TracyStorer

    TracyStorer Member

    Messages:
    111
    Joined:
    Oct 12, 2004
    Location:
    SF Bay Area
    Shooter:
    ULarge Format
    Sean, If this other user is having the same problem as I am, I am using the same browser as I always have and have not changed any preferences...Is it possible APUG is not sending the right cookie? Pardon my ignorance. I have logged in with a different browser to post this message. I am on a Mac OS 10.2.8. and the problem occurs in Internet Explorer 5.2.
     
  4. jstraw

    jstraw Member

    Messages:
    2,703
    Joined:
    Aug 27, 2006
    Location:
    Topeka, Kans
    Shooter:
    Multi Format
    I think something happened after I installed IE7 (which I do not use to visit APUG). All is well now.
     
  5. Sean

    Sean Admin Staff Member Admin

    Messages:
    9,297
    Joined:
    Aug 29, 2002
    Location:
    New Zealand
    Shooter:
    Multi Format
    There is definitely a known issue with vbulletin forums and IE 5.2, I've been looking for a fix..
     
  6. eric

    eric Member

    Messages:
    1,586
    Joined:
    Sep 7, 2002
    Location:
    Southern Cal
    Shooter:
    Multi Format
    I noticed that too until I saw that the "check" button is not active by default. So when I exit browser and come back, I'll have to login again. So I put in my userid <tab> password <tab> spacebar <enter>.
    The spacebar enables the check box without me moving my hands to the mouse.
     
  7. jonw

    jonw Member

    Messages:
    423
    Joined:
    Aug 13, 2004
    Location:
    Boise, Idaho
    Shooter:
    Multi Format
    I am still able to continue to be logged on for apug, BUT....something is blocking my ability to download pictures. Sean, anything on your end which creates new walls to my downloading pictures? Please advise....I am frustrated with the inability to download pictures on apug. I am able to do it on my photo.net gallery.....
     
  8. Sean

    Sean Admin Staff Member Admin

    Messages:
    9,297
    Joined:
    Aug 29, 2002
    Location:
    New Zealand
    Shooter:
    Multi Format
    Hi Jon, can you give me a walk through of what you are trying to do? Are you talking about images in the gallery or forum attachments, etc. Thanks
     
  9. jonw

    jonw Member

    Messages:
    423
    Joined:
    Aug 13, 2004
    Location:
    Boise, Idaho
    Shooter:
    Multi Format
    Hi Sean: I follow the basic download steps to add a picture to my apug gallery. I select the standard gallery and go through the steps to down load a jpg picture and when hit the submit button, the system seems to try to download the picture, but it comes back that: cannot find...server error. I have used about half of my allowed gallery space. Do I need to delete some pictures? This problem has been happening on every computer I have tried for the last several months, regardless of the size of the picture. I am sure I am doing something wrong, but just can't figure it out. Thank you for any and all assistance and/or insight you can provide. Jon
     
  10. Sean

    Sean Admin Staff Member Admin

    Messages:
    9,297
    Joined:
    Aug 29, 2002
    Location:
    New Zealand
    Shooter:
    Multi Format
    Give it a try now Jon

    Thanks
     
  11. jonw

    jonw Member

    Messages:
    423
    Joined:
    Aug 13, 2004
    Location:
    Boise, Idaho
    Shooter:
    Multi Format
    Sean, still not working. Suggestions?
     
  12. Sean

    Sean Admin Staff Member Admin

    Messages:
    9,297
    Joined:
    Aug 29, 2002
    Location:
    New Zealand
    Shooter:
    Multi Format
    What browser are you using? Are you able to give firefox a try? http://www.mozilla.com

    Just to rule out it's IE giving you grief..
     
  13. jonw

    jonw Member

    Messages:
    423
    Joined:
    Aug 13, 2004
    Location:
    Boise, Idaho
    Shooter:
    Multi Format
    Sean, I changed to mozilla browser, but still can't down load a picture. Unless you have some additional suggestions, I guess I need to have someone who is more computer literate look at my computer system and how I am actually trying to download pictures. I appreciate your efforts. Jon