Wat is APUG ?

Discussion in 'Nieuws over APUG.ORG' started by argentic, May 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. argentic

  argentic Subscriber

  Messages:
  1,722
  Joined:
  Sep 7, 2002
  Location:
  Echandelys,
  Shooter:
  4x5 Format
  Welkom bij het Nederlandstalige deel van APUG
  (Gebruikers Groep voor Analoge Fotografie)

  APUG is een zeer actieve en groeiende internationale gemeenschap van tienduizenden fotografen, die traditionele (niet-digitale) fotografische processen gebruiken. De honderdduizenden berichten van deze forums zijn een schatkamer van uiterst gedetailleerde informatie over traditionele en historische methoden van fotografie.

  GRATIS MEELEZEN : Iedereen is van harte welkom om gratis mee te lezen !

  MEMBER WORDEN : Na gratis registratie kun je zelf ook een bijdrage leveren of vragen stellen.

  SUBSCRIBER WORDEN : Als je jaarlijks een klein bedrag over hebt voor een abonnement, krijg je meer mogelijkheden zoals : publiceren in de fotogallerij, ruimte voor een eigen portfolio, aanbieden van foto's of apparatuur voor de verkoop, chatrooms en WAP forums. Met je abonnement ondersteun je het voortbestaan van APUG.

  APUG bestaat uit een Engelstalig, een Franstalig en een Nederlandstalig deel. Het Engelstalige deel is veruit het grootste met de meeste informatie, maar ook de Nederlandstalige gemeenschap is springlevend. Alle delen zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Aarzel niet om je voor te stellen en hulp te vragen wanneer je moeite hebt om je weg te vinden in deze overvloed aan informatie.

  APUG is niet anti-digitaal. Maar voor digitale fotografie bestaan al massa's andere plaatsen op het internet. Hier vind je dus uitsluitend discussies over analoge fotografie.

  APUG is een gemodereerde gemeenschap gebaseerd op uitwisseling van kennis, wederzijdse hulp en tolerantie. Alle onderwerpen en meningen zijn hier welkom op voorwaarde dat ze binnen de doelstelling van APUG blijven, en andere deelnemers niet beledigen. De moderator waakt over de goede discussiesfeer.

  APUG is bij uitstek een platform voor commerciele aanbieders van analoge fotografische artikelen. Dialoog met commerciele aanbieders en hun vakkundig advies worden op prijs gesteld. Maar sluipreclame in discussies niet. Het irriteert deelnemers en wordt door moderatoren geschrapt. Wie op APUG wil adverteren kan voor uiterst redelijke prijzen hier terecht.

  De moderator van het Nederlandstalige gedeelte is Argentic.
  De moderator van de wereldwijde APUG is Sean
   
  Last edited by a moderator: May 21, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.