PDA

View Full Version : APUG gathering in Larvik 24 November, followup on the Oslo meetingmorkolv
10-29-2007, 04:59 PM
Farris Fotoklubb inviterer til analogt fototreff i Larvik, Norge,
lørdag 24. november 2007.

Dette blir et oppfølgingstreff, etter Apug - treffet i Oslo 20. oktober, 2007.
Vi håper på at dette blir et snarlig gjensyn med mange fra Oslotreffet, og selvfølgelig eventuelt nye som måtte føle for å komme, til et uformelt foto - fellesskap. Velkommen er dere alle.

Hvis noen ønsker å bli over til søndag, kan vi tilby enkel overnatting på Norskskolen i Larvik hvor vi har våre klubblokaler. Ta med sovepose og liggeunderlag. Muligheter for dusjing for damer og herrer. – De som ønsker mer komfort henvises til distriktets hoteller / gjestgiverier eller campingplasser.
Eks. http://www.trudvang.no/

Vi benytter skolens kantines som samlingslokale. Røyking ute eller på terrassen ved kantina.
Dette blir et enkelt spleiselag, der vi håper at hver enkelt bringer med noe brødmat og pålegg, som vi setter ut på et felles anretningsbord.

Vi ønsker å servere et varmt måltid lørdag ettermiddag/kveld. Derfor trenger vi en forhåndsindikasjon på hvor mange som kan tenke seg å komme.

Link til Norge i Bilder:
Vestfold, Larvik http://www.norgeibilder.no/


Farris Fotoklubb,
http://farrisfotoklubb.com/
c/o Johannes Barth-Nilsen,
Mob. tlf.: 98 23 10 40, etter kl.14.30

mail:
minolta_md@yahoo.no

Morten på vegne av Farrisfotoklubb

Trond
10-30-2007, 04:41 AM
Jeg regner med å komme. Kommer i tilfelle til å kjøre fra Oslo, og kan ta med andre fra området dersom noen er interessert. Hvor mange kommer litt an på mengden utstyr folk tar med seg.

Hilsen Trond

Rummelhof
10-30-2007, 06:00 AM
Lensmannsgården Fotoforening stiller!
Jeg ankommer Larvik med Storformat, mellomformat og småbildekamera!
Vi (Lensmannsgården) er en nystarta "analog" fotoklubb med eget mørkerom og hele 4 medlemmer.
Har nettopp kjøpt et hus, så der er mulig jeg ikke har mulighet, men vi satser på at det går!

Halvis
10-31-2007, 10:44 PM
Jeg har allerede sagt til Johs at jeg kommer! Jeg gleder meg skikkelig! Holder på med noen idéer til fotosafari/en eller annen aktivitet. Skattejakt, kanskje? :)

Ole
11-04-2007, 03:07 PM
Johannes har kontaktet meg og bedt om påmelding, siden det er kjekt å vite om det skal lages mat til ti eller hundre.

Treffet anbefales sterkt for alle skandinaver som har anledning!

Kontaktinformasjon for Johannes står over, i første innlegg i tråden.

Johs
11-07-2007, 04:06 PM
Vedrørende lørdag 24/11-2007.

Kan vi få noen tilbakemeldinger på hvem som vil komme og evt. når de vil komme til Larvik? Det er også en åpen mulighet fordi som ønsker å overnatte og finne på noe på søndagen også etter frokost. Men si ifra nå på forhånd om dette i såfall slik at det kan legges til rette for.

Noen bor kanskje privat? noen bor kanskje på hoteller? Fint om vi får beskjed.

Vi satser på lørdag kl. 10:30 som utganspunkt for samling. Andre som ikke klarer å komme til denne tiden er selvsagt velkommen i løpet av dagen.

Formidagen går med til å gå rundt og fotografere og prate i sammen om ønskelig så lenge det er vær som tillater dette. Om ikke så finner vi på noe innendørs i eventuelt mørkerommet osv.

Jeg kan nåes på mobil: 98231040 for å få vite hvor vi til en vær tid er når vi er ute.

Vi samles på Norskskolen 16:30 hvor vi fortsetter innendørs.

Enkel bevertning etter spleiseprinsippet.

Slavomir Polivka kommer å besøker oss og har med seg film,papir og kjemi for salg.

Fomafoto (http://www.fomafoto.no)
99 26 48 46


Kl. 18:00 får vi besøk av Jarle Askim fra Askim Fag-Import as
(Med et lite forbehold grunnet tilbakekomst fra utlandet samme dag)

Tar med noen forskjelligekamera-modeller fra Mamiya.
Kanskje en demo av våre radio-styrte studioblitzer fra Hensel?


Johannes (Johs)

morkolv
11-11-2007, 03:22 PM
MamiyaImportøren må desverre melde avbud denne gangen.
Derimot har de lovet å gjøre alt for å stille på et eller flere senere møter.
Denne gangen, 24.nov 2007, vil de låne ut brukte Mamiya kamera for demo / salg. :) Brosjyrer og tilbud på fabrikk-nye Mamiya RB67Pro-SD vil også foreligge.

Andreas
11-20-2007, 02:43 PM
Ja, i grunnen er jeg jo i Larvik hele tiden. Men jeg har altså satt av lørdagen til treffet. Hvis været er godt, kan jeg tenke meg litt fotografering i 9x12 og/eller 6x6. Kanskje hvis været er mindre godt også. Og så er jo mørkerommet klart.

Andreas

BTE 1948
11-25-2007, 01:48 PM
APUG gathering in Larvik 24 november
Vil bare få takke for invitasjonen fra Farris Fotoklubb vedr analog treffet nå om lørdagen.
Det er helt utrolig å se hva av arbeide som er lagt ned der borte. Et stort mørkerom med etter hva jeg greide å telle 11 stk forstørrere i nær sagt alle størrelser, dette må bare oppleves for å forståes, stort møterom med bibliotek, muligheter for overnatting og det stilles til og med egen kokke, om jeg får lov til å tillate meg den betegnelse på en av medlemmene.
Det fantes representant fra fomafoto tilstede http://www.fomafoto.no/index.php?option=com_frontpage&Ite... (link forkortet)
slik at tilgangen til info og kjøp av film ,kjemi og papir er god.
At representanten fra Mamiya ble forhindret fra å komme var leit, men det er flott at slike viser interesse for denne type virksomhet, mulig en tanke for andre fotorepresentanter også.

Mvh
BTE 1948

morkolv
11-25-2007, 04:46 PM
APUG gathering in Larvik 24 november
Vil bare få takke for invitasjonen fra Farris Fotoklubb vedr analog treffet nå om lørdagen.
Det er helt utrolig å se hva av arbeide som er lagt ned der borte.

Ditto! :D

Heftig høstvær på utsiden.. Trivelig fotoprat, meget- meget god mat og film/kjemi handel på innsiden :)

Stor takk til Farrisfotoklubb!! Og Fomafoto!!

Her er noen snaps.. (5x7" negative scans)

Mvh

morkolv
11-25-2007, 04:57 PM
ett par til her... (5x7" negativ scans) to innendørs makro og en 150mm i vel ytterkant av bildesirkelen.. det blåste vel 20 m/s!! Så så veldig lang tid under darkcloth'en ble det ikke!!:p Kamera holdt fast med begge hender under eksponering!!

Mvh

Andreas
11-26-2007, 04:28 PM
En stor takk til alle våre tilreisende gjester på fototreffet fra oss i Farris Fotoklubb. Det er veldig inspirerende å oppleve så mye entusiasme og fotoglede. Imponerende, Morkolv, at du allerede har lagt ut bilder, og til og med et skarpt bilde tatt under kulingen på Mølen. Det spørs om ikke et trestativ er uslåelig som vibrasjonsdemper.

Halvis
11-27-2007, 12:55 AM
Ai! Dette var et flott treff, altså! Jeg hadde jo gått og gledet meg til dette lenge, og ble på ingen måte skuffet! Glimrende middag til nesten ikkeno' og mange koselige folk, med masse flott stæsj! Det var sågar så myeutstyr på bordet at noen til og med glemte igjen et objektiv, men jeg regner med at rett person har fått beskjed! ;)

Jeg håper virkelig dette lar seg gjøre igjen i nær fremtid! (Og at enda høyere andel fremmøtte også kommer til middag!) ;)

Tusen takk til Farris Fotoklubb for at dere stilte med helt topp lokaler, og ikke minst for at jeg fikk prøve mørkerommet deres! Jeg har dessværre alt for lite mørkeromserfaring (jeg tror det er 18 år siden sist!) med unntak av filmfremkalling, så dette var som å komme til Nirvana! Kjempestore kar og mange forskjellige forstørrere! For en fascilitet! For en kapasitet! Nei, dette var flott, altså!

Det værserer mange rykter om APUG-treffet til sommeren, og jeg har hørt noen av dem! Det sitrer i meg! :D

Her er lenken til det bildet jeg fikk til å smelle mest i mørkerommet: Right track (http://cyboy.deviantart.com/art/Right-track-70778323)

BirgerA
11-27-2007, 02:31 PM
Her er lenken til det bildet jeg fikk til å smelle mest i mørkerommet: Right track (http://cyboy.deviantart.com/art/Right-track-70778323)

Denne fikk jeg ikke til å virke.

Ellers så slutter jeg meg til gratulantene og sier takk for et hyggelig treff. Guttene mine var også veldig fornøyd, Karl henrik (minstemann) sov i bilen fra Larvik til Oslo og videre til Gardermoen. Bjørn Kaare syntes det morsomste var turen i mørkerommet.

mvh

Birger A.

Halvis
12-02-2007, 08:18 AM
Hm. Det er mulig at jeg har klikket på noe som gjør det umulig å hive bildet opp på forum og slikt. Men DENNE lenken funker: http://cyboy.deviantart.com Bare klikk inn på galleriet, og så er det blandt de første bildene der. Forøvrig har jeg lagt ut fire pinholebilder tatt med mitt flotte, nye pinholekamera som ble kjøpt på lørdag! Hva heter han igjen, han jeg kjøpte det av? Jeg er så dårlig med navn... :P

Altså. Kidz Labs pinhole camera kit er supre greier! Jeg hadde trodd det kom til å lekke lys, men det gjorde det altså ikke. Det som litt kan ses ut som lyslekkasje er flair fra nålehullet, da bildet er tatt i motlys. Jeg har dessuten oppdaget at det er kjempeenkelt å modifisere dette kameraet til å bli mer vidvinkel ved å gi det mer enn 1cm kortere brennvidde! Det er jo interessant! Bare jeg får tak i ett til, nå! Noen som vet hvilke lekebutikker som har disse? Riktige Leker er tomme, og kan ikke gi meg noe tidspunkt for når det skulle komme inn ny bestilling.

BirgerA
12-03-2007, 12:15 PM
Øyvind Dahle hadde med kamera. Han hadde kjøpt det hos Sprell på Majorstuen.

Birger A.

Halvis
12-03-2007, 11:05 PM
Øyvind Dahle hadde med kamera. Han hadde kjøpt det hos Sprell på Majorstuen.

Birger A.

Ah! Supert! Jeg skal ringe og mase på dem! :D Hurra for pinholes!