Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 75,793   Posts: 1,671,600   Online: 891
      
Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Kvistgaard's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Svendborg, Denmark
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  283

  Mere mørkekammerudstyr...

  Min datters skole vil skille sig af med deres mørkekammerudstyr, og pedellen har spurgt mig til råds. Han vil som old-school håndværker hellere overdrage udstyret til folk, der sætter pris på det og bruger det, end køre det på losseren.

  Nogen forslag fra dette forum til, hvem der kunne have en interesse i at aftage isenkrammet? Jeg har ikke en fuld inventarliste, men jeg kunne se en stak Meopta + et enkelt Durst med farvehoved (35mm kun). Dertil kommer alverdens bakker, tænger, kander etc etc. Stand bærer nok præg af, at det har været brugt i undervisningssammenhæng.

  Jeg er naturligvis klar over, at markedet mildt sagt ikke er til analogt udstyr, men jeg synes det er værd at støtte pedellen i hans ambition om at holde et ædelt håndværk i live.

  Gode råd velkomne.
  Søren

  "We are much more likely to act our way into a new way of thinking than think our way into a new way of acting." - R. Pascale

 2. #2

  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Naestved, DK
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  2,342
  Puha den er svær. Jeg har tidligere haft udstyr i "pleje" indtil der blev brug for det men det kommer nok til at knibe nu hvor konen er blevet meget rund om maven Jeg skulle mene at jeg har de apparater (indtil 6X7) jeg skal bruge men bakker osv kan man vel aldrig får for meget af. Er der måleglas mm.? Jeg kan ikke komme på nogen der Pt har brug for 35mm mørkekammerudstyr.
  Mvh Søren
  Send from my Electronic Data Management Device using TWOFingerTexting

  Technology distinquishable from magic is insufficiently developed

  Søren Nielsen
  Denmark

 3. #3
  Falkenberg's Avatar
  Join Date
  Sep 2007
  Location
  Denmark
  Shooter
  8x10 Format
  Posts
  469
  Blog Entries
  11
  Images
  7
  Jeg får også tilbudt en hel del mørkekammer udstyr, men er nået til den konklusion at alt som ikke er minimum 4x5" og prof, er uinteressant. Alt tilbehøret er lettere at finde brugere til, men igen så er markedet oversvømmet med dimser og dele. Ærgeligt at man ikke kender nogen med en ubrugt tør lagerhal, hvor man kunne opmagasinere alt det man ikke lige skal bruge.
  If a man does not keep in step with his fellows it may be because he hears a different drummer... Thoreau 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin