Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 77,670   Posts: 1,715,535   Online: 737
      
Results 1 to 5 of 5
 1. #1

  Join Date
  May 2008
  Location
  Copenhagen, Denmark & Boston, USA
  Shooter
  35mm
  Posts
  13

  Fremkaldelse 35mm, København - hvor?

  Jeg er for nyligt flyttet fra Aalborg til Charlottenlund og skal nu finde en ny fotopusher som kan fremkalde alm. 35mm film for mig. I dag gik jeg ned til den nærmeste fotohandler og fik lidt af et chock. Han ville have 30,- for at fremkalde negativer (helt fair) og 75,- for at levere en cd med scans (helt forrykt). Derudover er der 7-10 dages leveringstid.

  Min lokale i Aalborg (Click på Boulevarden, kan varmt anbefales) kunne klare en fremkaldelse samt scanning for 50,- Det er under halv pris og han kunne fremkalde så jeg havde billederne næste dag.

  Kender I til nogle fotohandlere i Københavnsområdet som har mere menneskelige priser for fremkaldelse af negativer+indscanning? Jeg færdes normalt omkring Charlottenlund, Nordvest og Vesterbro.

  Ja, jeg ved godt jeg skal fremkalde selv. Det vil jeg også gerne, men det kan kun blive et vinterprojekt at få lært og jeg står med et akutbehov.

 2. #2

  Join Date
  Apr 2005
  Location
  Naestved, Denmark
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  146
  Jeg bruger Xposure i Borgergade, når jeg skal have fremkaldt dias, men jeg vil ikke kalde deres priser for menneskelige

  Xposure fremkalder samme dag, hvis du aflevere dine film i deres postkasse før kl. 8 om morgen ellers fra dag til dag. Jeg har ikke fået skannet film ved dem, men det er helt sikkert også dyrt.

  Tom

 3. #3

  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Naestved, DK
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  2,342
  Jeg mener at der er "Click" butikker i København ellers er der Foto C i Holbergsgade. Prolab modtager film til fremkaldelse (men fremkalder dem ikke selv) og tager 35.- + moms/stk med krav om køb af minimum 10 fremkaldelser (checks). Xposures scans er/var ikke bare dyre men i mine øjne heller ikke pengene værd. De er dog betydeligt bedre end hvad jeg ellers har set fra fotohandlere. Det er dog nogle år siden jeg fik scannet hos dem så prøv og bedøm selv. Der findes også noget der kaldes Labbet men jeg husker ikke hvor det ligger. Jeg prøvede lige google men den gav kun svenske sider.
  Mvh
  Send from my Electronic Data Management Device using TWOFingerTexting

  Technology distinquishable from magic is insufficiently developed

  Søren Nielsen
  Denmark

 4. #4

  Join Date
  May 2008
  Location
  Copenhagen, Denmark & Boston, USA
  Shooter
  35mm
  Posts
  13
  Jeg fik anbefalet Lyngby Billed og Digital Center af en kollega og jeg fik en meget venlig mail fra dem da jeg lavede en forespørgsel. Det lader til at prisen på negativer ligger meget fast blandt forhandlerne (30-35 kr.) så i den henseende er det vist ligemeget hvor man går hen med sine 35mm film prismæssigt. Nu vil jeg tage lidt film med til nogle forskellige steder og se hvilken jeg bedst kan lide. Tak for alle de fine anbefalinger.

 5. #5

  Join Date
  Sep 2006
  Location
  Copenhagen
  Shooter
  Large Format
  Posts
  250
  Images
  7
  Bruger altid FotoC..... husker ikke priserne... men aflever inden kl 16.00 og hent næste dag kl.16.00..de sender osse....mod porto....
  Ellers Fotolab Nannasgade 28, 2200 kbhvn n..... De er top prof... arbejdet er meget OK, men priserne er derefter.....men vil du ha' virkelig kvalitet så er det Fotolab....
  erik hartmann
  my very humble AP-Gallery:
  http://nehartmann.dk/eh-analog/ 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin