Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 77,758   Posts: 1,717,698   Online: 729
      
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23
 1. #21

  Join Date
  Apr 2009
  Location
  Downtown Buskerud
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  213
  En aktiv newenglender her på Apug (John Nanian) ser ut til å ha greie på kvalitetskravene til kaffe/te når det gjelder fremkallere. Jeg tror jeg skal innom min spesialbutikk i Oslo og hente hjem skikkelige varer. Og så prøve videre!
  http://www.apug.org/forums/forum379/...developer.html
  Last edited by Helgesverre; 01-27-2012 at 04:30 PM. Click to view previous post history.

 2. #22

  Join Date
  Nov 2011
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  172
  Det derre er bare tull.

 3. #23

  Join Date
  Nov 2011
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  172
  Interesserte vil finne en oppdatering her :
  http://ascorbate-developers.blogspot.../barkanol.html

  Den våkne leser vil se at denne fremkalleren bygger på det samme generelle prinsippet, å brygge te på basis av et organisk stoff.
  Dette kan utnyttes vidre til andre kjente stoffer med høyt innhold av interessante stoffer.

  Vi har nå i felleskap og i diskusjoner testet diverse former for te (tørket planteløv) og nå bark (her setter bare fantasien grenser, det finnes et nærmest uendelig utvalg alle steder!).

  Men det stanser ikke her, også andre kilder er / kan være interessante, feks nøtteskall. Alle og enhver kan kjøpe seg en pose nøtter og ta vare på skallet, og en hurtigmikser leverer råvarer lynraskt. 50 gram og utkoking i en lioten liter vann og man er i gang!

  For den som er litt mindre arbeidsvillig kan man forsøke å brygge en te på noe hjemmeladere har i kjelleren: Midway selger hjemmelader-utstyr. gamle patronhylser skal poleres i en dertil egnet maskin, og man selger såkalt poleringsmedia, det finnes to hovedtyper, såkalte corn cob grinds, som er tørkede, oppmalte maiskolber og nut shell grinds som er knuste, siktede hasselnøttskall.

  Det er bare å brygge te og prøve selv, dette virker! Fint kporn blir det og, også sparer man på kaffen!

  I tillegg har man en avholdsversjon brygget på øl (eller like gjerne vin) men det overlater jeg til Losjemedlemmer, jeg drikker jeg!

Page 3 of 3 FirstFirst 123


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin