Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 71,860   Posts: 1,583,166   Online: 732
      
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Shooter
    Medium Format
    Posts
    307

    polaroid 103 and fuji fp1009 problem

    Aving an isssuue with my polaroid at thhe month. Film is loaded and shot 7 pphotoss. My last 2 have just come out blank. Shutter is fine as I've covered the lens and taken a shot and I heard the 2 clicks. I developed both frames for 3 minutes at 15 degrees as per the instructions. Anyone any idea what's going on??

  2. #2
    donkee's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mid Michigan USA
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    147
    Dead batteries?

  3. #3
    Whiteymorange's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Boston area
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    2,325
    Images
    26
    Blank as in all white or all black? All white means a light leak, since the film turns light with exposure.

  4. #4

    Join Date
    Nov 2010
    Shooter
    Medium Format
    Posts
    307
    all black unfortunately.

  5. #5
    darkosaric's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Hamburg, Germany
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    2,057
    Images
    4
    Dead batteries I think - shutter will make a "click" sound even with dead batteries, but it will not open itself.

  6. #6

    Join Date
    Nov 2010
    Shooter
    Medium Format
    Posts
    307
    I changed the batteries and everything seems ok now. they drained super quick through!may switch to rechargables to save myself a packet!



 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin