Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 74,108   Posts: 1,636,626   Online: 1386
      
Page 7 of 7 FirstFirst 1234567
Results 61 to 70 of 70
  1. #61

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Florida, USA
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    4,202
    This morning, I am seeing some slowness to "recent post" rendering. The home page will load and the left panel loads in about 20 seconds. Then the right 5 seconds later.

    The delay is not the extent of the past but this is new since your last update, so I thought I'd report it to you.
    Develop, stop, fix.... wait.... where's my film?

  2. #62
    Jerevan's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sweden
    Shooter
    35mm
    Posts
    1,911
    Images
    9
    The gallery is a bit slow at the moment, when I click on the thumbnails to show photos. The forums works fine, loading instantly.
    “Do your work, then step back. The only path to serenity.” - Lao Tzu

  3. #63
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,690
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by Jerevan View Post
    The gallery is a bit slow at the moment, when I click on the thumbnails to show photos. The forums works fine, loading instantly.
    I've found some memory errors this morning to do with some of the server caching. I'm working on getting that resolved then things should speed up in the gallery after that.

  4. #64
    Jerevan's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sweden
    Shooter
    35mm
    Posts
    1,911
    Images
    9
    Thank ye!
    “Do your work, then step back. The only path to serenity.” - Lao Tzu

  5. #65
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,690
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by Jerevan View Post
    The gallery is a bit slow at the moment, when I click on the thumbnails to show photos. The forums works fine, loading instantly.
    Is the gallery better for you now?

  6. #66
    flatulent1's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle USA
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    1,301
    The gallery is working good for me, there's the briefest of pauses before images load, but it's not bad at all here.
    Fred Latchaw
    Seattle WA


    Right now in Spain they're holding the Running of the Bulls,
    followed by the Soiling of the Pants, and the Burying of the Idiots.

  7. #67
    Jerevan's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sweden
    Shooter
    35mm
    Posts
    1,911
    Images
    9
    Quote Originally Posted by Sean View Post
    Is the gallery better for you now?
    Yep, works a bit better now.
    “Do your work, then step back. The only path to serenity.” - Lao Tzu

  8. #68
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,690
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    hmm seems to be getting sluggish again..

  9. #69
    lxdude's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Redlands, So. Calif.
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    6,848
    I think the root cause is the A. vs. D. threads. It didn't really start going to hell in a handbasket until the latest one.
    I do use a digital device in my photographic pursuits when necessary.
    When someone rags on me for using film, I use a middle digit, upraised.

  10. #70
    lxdude's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Redlands, So. Calif.
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    6,848
    Quote Originally Posted by Sirius Glass View Post


    Siriusly, the problem will not be the long threads, but database coding problems. I have dealt with these type of software problems for many decades. It is in the database software and not the records.

    Steve
    True dat. Way back in the dark ages when I set up and ran small business databases on CP/M, with db's spread over numerous hard disks or a multitude of floppies, the software was always the problem. Except once when it was the hardware (bad motherboard) that corrupted records as they were entered. Discs did fail, but tape backups always kept things going. The longest records here are proportionally tiny compared to what churned through my 2.5 (later 4) Mhz 64K RAM machines.
    Last edited by lxdude; 04-27-2012 at 05:37 AM. Click to view previous post history.
    I do use a digital device in my photographic pursuits when necessary.
    When someone rags on me for using film, I use a middle digit, upraised.

Page 7 of 7 FirstFirst 1234567


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin