Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 76,379   Posts: 1,682,976   Online: 634
      
Page 3 of 16 FirstFirst 12345678913 ... LastLast
Results 21 to 30 of 156
  1. #21
    Poisson Du Jour's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Victoria, Australia
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    3,719
    Images
    15

    Works well in Safari for iPhone too

    Interestingly, the new-look forum works very well in Safari on iPhone 3G.
    Yes, I do browse/post when having a coffee/lunch break! I never cottoned-on technically to the oddball WAP forum. :rolleyes:

  2. #22

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Aalen, Germany
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    610
    Looks nice - good work!

    However, I am not able to locate the "my posts" button in the Forum section. It was very useful. Is this feature gone or it is just relocated?

  3. #23
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,778
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by slnce-z-gsi View Post
    Looks nice - good work!

    However, I am not able to locate the "my posts" button in the Forum section. It was very useful. Is this feature gone or it is just relocated?
    It will be back shortly, thanks

  4. #24
    samcomet's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Shooter
    35mm
    Posts
    208
    Sean - Thank you for all your hard work - you sure deserve a whole load of gratitude!!! It looks and feels great. Get some rest and take care of your back pain.
    for now,
    cheers!
    sam

  5. #25
    M.A.Longmore's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    New York
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    1,887
    Images
    15
    .
    Hi Sean,

    I'm happy to hear that MY Post, will soon return.
    But the Online / Offline indicator is missing also.

    The new look is quite elegant, but I miss the previous APUG Logo.
    This new version seems to be too bland.


    Ron
    .



  6. #26
    David A. Goldfarb's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Honolulu, Hawai'i
    Shooter
    Large Format
    Posts
    17,787
    Images
    20
    So it looks like users' gallery profiles are now the same as the forum profiles. It's about time!
    flickr--http://www.flickr.com/photos/davidagoldfarb/
    Photography (not as up to date as the flickr site)--http://www.davidagoldfarb.com/photo
    Academic (Slavic and Comparative Literature)--http://www.davidagoldfarb.com

  7. #27
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,778
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by David A. Goldfarb View Post
    So it looks like users' gallery profiles are now the same as the forum profiles. It's about time!
    And multi-delete functionality. I think you can even create your own personal gallery categories but I have not had time to look at it.

  8. #28
    rhmimac's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Antwerp, BE
    Shooter
    35mm
    Posts
    249
    Images
    26
    Thank you for the beautiful upgrade guys & girls!

    rhmimac

  9. #29
    Laurent's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    France
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    1,222
    Blog Entries
    22
    Images
    137
    Thanks for the updates !!! I'm glad to find my APUG back, after three weeks away I had hard time waiting for the forum to be back !
    Laurent "Je suis Charlie"

    ---------------------------------------------------------------
    Thoe who don't read have no advantage over those who can't.

    My APUG Blog

  10. #30
    Heinz's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dortmund, Germany
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    90
    Images
    193
    two things:

    when looking at the New Posts via the link on to right, they are formatted wrong (all letters below each other on the left side)

    trying to post via quick reply does not work (browser is finished with error message) - had to use advaced modus to post this

    I use Windows XP and Internet Explorer

    Thank you
    Heinz

Page 3 of 16 FirstFirst 12345678913 ... LastLast


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin