Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 71,871   Posts: 1,583,368   Online: 1068
      
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 50
  1. #1
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,593
    Blog Entries
    7
    Images
    15

    We're back! The System updates were successful. Please report any problems here.

    The core foum software has been updated 2 point releases from 4.0.5 to 4.0.7 (this addresses over 300 bugs in the software). The Gallery software has also been updated from release candidate1 to release candidate2. You may find some forum and gallery issues fixed, and you may find a few items broken by the updates so please let me know. I think it is in good enough shape for me to continue tomorrow. I also have several features going in tomorrow such as subscribe to users posts, view single posts (for printing a single post), and more.

    Thanks,
    Sean

  2. #2
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,593
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    just fyi- ran into problems getting memcached running so will work on that later (it is a performance boosting system that ties into the forum system)

  3. #3
    Marco B's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    The Netherlands
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    2,983
    Images
    169
    Congratulations with the successful upgrade. I noticed at least one already fixed issue: users homepage links in the "mini-user profiles" in forum view is now working properly taking you to the homepages and no longer falsely appending the APUG URL to it.

    Two quick observations though:
    - That homepage link bails you out of APUG now. Not a real issue, but you may wish to set the links to open in a "blank" page / new TAB.
    - Some of the forum page links above threads with multiple pages, no longer use the APUG color sheme, but are now the probably default vBulletin blue color. See the blue arrows for "last page" etc.
    My website

    "The nineteenth century began by believing that what was reasonable was true, and it wound up by believing that what it saw a photograph of, was true." - William M. Ivins Jr.

    "I don't know, maybe we should disinvent color, and we could just shoot Black & White." - David Burnett in 1978

    "Analog is chemistry + physics, digital is physics + math, which ones did you like most?"

  4. #4
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,593
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Thanks, I plan to go through the bug thread soon and get reorganized.

  5. #5

    Join Date
    May 2005
    Location
    La Plata, Missouri
    Shooter
    Large Format
    Posts
    869
    Images
    3
    I was looking at one of my older 'for sale' posts and the photo link is gone...
    http://www.apug.org/forums/forum379/...ts-korona.html
    Richard

  6. #6
    Ian Grant's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    West Midlands, UK, and Turkey
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    16,432
    Images
    148
    You've lost the APUG favicon.ico

    Ian

  7. #7
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,593
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Fixed the favicon, thanks

  8. #8
    Jerevan's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sweden
    Shooter
    35mm
    Posts
    1,881
    Images
    9
    On the frontpage, clicking the small arrow on the right, beside a thread, to get to the latest reply in that thread gets me a "No thread specified" on Firefox 3.6.10 on Win XP.
    Last edited by Jerevan; 09-28-2010 at 10:34 AM. Click to view previous post history. Reason: corrected error message
    “Do your work, then step back. The only path to serenity.” - Lao Tzu

  9. #9

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greece
    Shooter
    35mm
    Posts
    1,322
    Quote Originally Posted by Jerevan View Post
    On the frontpage, clicking the small arrow on the right, beside a thread, to get to the latest reply in that thread gets me a "No thread specified" on Firefox 3.6.10 on Win XP.
    Yes, I notified the admin as the error message says some time ago, but it's still problematic. There's a "=" character after the thread number at the URL, which ruins it. Additionally, the post number at the link will get you to the last post of the thread, not the first unread. IMHO, it would be better if the URL text stopped at "goto=newpost", which seems to get you to the first unread.

  10. #10
    Sirius Glass's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Southern California
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    13,870
    Still, if you have more than 100 posts to view, the number of pages and the post count shows 5 pages and 100 posts. The New Posts is unable to show the number of New Posts it has for you.

    Steve
    Warning!! Handling a Hasselblad can be harmful to your financial well being!

    Nothing beats a great piece of glass!

    I leave the digital work for the urologists and proctologists.

Page 1 of 5 12345 LastLast


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin