Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 71,950   Posts: 1,585,953   Online: 939
      
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 60
  1. #21
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,594
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by Jeff Kubach View Post
    I notice that the number of posts doesn't record when I post on the lounge part.

    Jeff
    We've come across some members posting furiously in the lounge and soapbox to boost their post count so we disabled post counts for the lounge and soapbox. I think counting posts for the "photographic" areas is a more accurate representation of a members contributions to the site, from a photographic standpoint.

  2. #22

    Join Date
    Jun 2003
    Shooter
    Large Format
    Posts
    16,890
    this place looks and is awesome !
    great work sean!

    john

  3. #23
    papagene's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Western Mass., USA
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    5,199
    Images
    118

    Ditto

    Quote Originally Posted by jnanian View Post
    this place looks and is awesome !
    great work sean!

    john
    Ditto to what John said!

    Thank you for your continued efforts Sean. It is much appreciated.

    gene
    gene LaFord


    Long live Ed "Big Daddy" Roth!!
    ---------------------------------------------------------------------
    "I don't care about Milwaukee or Chicago." - Yvon LeBlanc

  4. #24
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,594
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Marco, looks like the updates (although don't show much of a difference to the end users as you mentioned) have done wonders for server load. We hit 1,160 online at once today and loads were 0.80 -before upgrades this would have been in the 2.40 range. So they must have cleaned up quite a bit of code that generated unnecessary load. I'm pretty happy about that, now just need to iron out a few more issues and we'll be looking good.

  5. #25

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minden Hills, Ontario, Canada
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    215
    Works fine on my laptop with Windows2000, but desktop with Windows98 only shows first 6
    threads in sub-forums under Apug English Forums.Rest of page is blank.
    Best regards,
    /Clay

  6. #26
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,594
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by Clay2 View Post
    Works fine on my laptop with Windows2000, but desktop with Windows98 only shows first 6
    threads in sub-forums under Apug English Forums.Rest of page is blank.
    Best regards,
    /Clay
    Is that IE6?

  7. #27

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minden Hills, Ontario, Canada
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    215
    Hi Sean, No, its Firefox. Will try IE as well and get back to you.
    Best regards,
    /Clay

  8. #28
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,594
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by Clay2 View Post
    Hi Sean, No, its Firefox. Will try IE as well and get back to you.
    Best regards,
    /Clay
    Not sure you'll have much luck on win98, you could switch it to linux or dual boot to linux.

  9. #29

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minden Hills, Ontario, Canada
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    215
    Fascinating! It works fine with Internet Explorer, ha! Don't sweat it, my old
    desktop is a Pentium Pro running Windows98 and Firefox. Will either use
    I.E. here or laptop with Pentium III and Windows2000 professional and Firefox.
    Funny, worked fine until last night. Ah well, back in the 1960's I was ticked
    off when my mainframe stopped supporting my accoustic coupler at 196 baud!
    This is being typed on desktop with I.E. ha! Too much spyware for my tastes.
    Best regards,
    /Clay

  10. #30

    Join Date
    Jun 2003
    Shooter
    Large Format
    Posts
    16,890
    ...
    Last edited by jnanian; 01-18-2011 at 12:09 AM. Click to view previous post history. Reason: this might have been taken the wrong way

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin