Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 70,549   Posts: 1,544,641   Online: 749
      
Page 2 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 11 to 20 of 78
  1. #11
    zsas's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Chicago, IL
    Shooter
    35mm RF
    Posts
    1,962
    Images
    74
    Hi Sean - I rebooted my iPhone (iOS 5) and get this still:


  2. #12
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,560
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    I have adjusted the content delivery provider to leave Javascript alone. I think this was the problem. I am not sure how fast this change will take place. It could take up to 4hrs but it might be worth doing a hard refresh to see if you have any luck already. Thanks

  3. #13
    zsas's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Chicago, IL
    Shooter
    35mm RF
    Posts
    1,962
    Images
    74
    Full logout and restart of iPhone, nothing yet, will check later and let you know...

  4. #14
    ozphoto's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    1,120
    Images
    1
    Hi Sean,

    I'm using FF 7.01 (yet to update to V8) and it's showing the same when I logged in this morning. It was all fine until today.

  5. #15
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,560
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by ozphoto View Post
    Hi Sean,

    I'm using FF 7.01 (yet to update to V8) and it's showing the same when I logged in this morning. It was all fine until today.
    I have a support ticket into the CDN. I have seen it happen once today but that's it.. I'm sure they'll have some answers or workaround to stop the issue.

    Thanks

  6. #16
    Photo Engineer's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Rochester, NY
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    23,026
    Images
    65
    I'm getting it too with the latest Firefox. I just never reported it. Sorry.

    PE

  7. #17
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,560
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    It might be ok now, if not try a hard refresh, failing that it could take up to 4hrs.

  8. #18
    ozphoto's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    1,120
    Images
    1
    Seems to be ok now.

  9. #19
    Sean's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    New Zealand
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    8,560
    Blog Entries
    7
    Images
    15
    Quote Originally Posted by ozphoto View Post
    Seems to be ok now.
    Great, thanks for the info

  10. #20
    Toffle's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Point Pelee, ON, Canada
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    1,796
    Images
    122
    Fixed,
    Thanks Sean.
    Tom, on Point Pelee, Canada

    Ansel Adams had the Zone System... I'm working on the points system. First I points it here, and then I points it there...

    http://tom-overton-images.weebly.com


Page 2 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin