Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 71,934   Posts: 1,585,604   Online: 641
      
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Avispartner's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Neunkirch/Switzerland
    Shooter
    35mm
    Posts
    29

    Yashica Electro 35 CCN - Film winder stuck

    Hi all,

    Was test shooting with this little gem after having replaced the light seals. Everything seemed to work fine halfway through a roll of APX100. Suddenly, it got quite hard to wind and now both film transport are stuck. Can't even release the shutter anymore.

    Any ideas?

    Thanks for your help.
    Rob
    OM addict!
    Rob

  2. #2
    BobD's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    California, USA
    Shooter
    35mm
    Posts
    437
    Open it up and look.

  3. #3
    dehk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    W Michigan
    Shooter
    Multi Format
    Posts
    888
    + 1 to what BobD said. If you can't find your problem there, Open the bottom plate up.
    - Derek
    [ Insert meaningless camera listing here ]

  4. #4
    Avispartner's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Neunkirch/Switzerland
    Shooter
    35mm
    Posts
    29
    Ha! Why complicate things... Going to have look over the weekend ????!
    OM addict!
    Rob



 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:



Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin