Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 76,263   Posts: 1,680,753   Online: 751
      
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
 1. #11
  argentic's Avatar
  Join Date
  Sep 2002
  Location
  Echandelys, Auvergne, France
  Shooter
  4x5 Format
  Posts
  1,715
  Quote Originally Posted by Jan Nieuwenhuysen
  Ik wilde duidelijk te maken dat ik vind dat jij, omdat je moderator bent, extra zorgvuldig hoort te zijn in de manier waarop je reageert. Een soort 'noblesse oblige'. Jij bent uiteindelijk degene die de maatstaf bepaalt voor hoe er in dit forum gediscussieerd hoort te worden.
  Daar heb je natuurlijk wel een beetje gelijk in. Ik zal proberen om in het vervolg een nachtje te slapen voordat ik mijn ergernis op papier zet.

  Om George Orwell te parafraseren: Alle deelnemers aan dit forum zijn gewone mensen, maar sommigen zijn wat gewoner dan anderen.
  LOL

  Een virtuele hand,
  Jan N.
  Ook die van mij.
  Gilbert
  Wilbert
  http://www.photovergne.com
  Cours photo en Auvergne

 2. #12

  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Nedrland
  Shooter
  35mm
  Posts
  48
  Images
  23
  Ik vind het een leuke website. Gewoon een website die is vormgegeven zonder de bezoekers te behandelen of ze een stel kleuters zijn. Musea genoeg die hun bezoekers als kleuters benaderen.

  Henk

 3. #13
  argentic's Avatar
  Join Date
  Sep 2002
  Location
  Echandelys, Auvergne, France
  Shooter
  4x5 Format
  Posts
  1,715
  Deze thread heeft een jaar geleden plaats gevonden. Ik ben niet bang om stevige kritiek te uiten. En ik ben ook niet bang om mijn fouten te erkennen wanneer ik ongelijk blijk te hebben.

  Ik had in mijn eerste mail de uitspraak gedaan : Hopelijk is het tentoongestelde werk niet van hetzelfde niveau. Hoewel het destijds niet mijn bedoeling was om het werk van Witho af te kraken, had ik die uitspraak niet moeten doen. Want de tentoongestelde kunstwerken hadden niets te maken met die amateuristische webmaster.

  Intussen is ook het museum wijzer geworden. De site is aangepast en goed leesbaar geworden. (De informatie blijft nog wat schaars, maar dat is geen kritische mail waard.)

  Inmiddels heb ik ook het werk van Witho in handen gehad, en betreur ik mijn uitspraak des te meer. Want zijn platinum drukken zijn werkelijk adembenemend. Natuurlijk heb ik mijn voorkeuren binnen zijn gehele oeuvre. Maar alle afdrukken zijn van absolute topkwaliteit, en met een doortekening in de hoge lichten waar menig drukker alleen van kan dromen. Ik kan iedereen ten zeerste aanbevelen om zijn werk te gaan bekijken (of te kopen ).
  Wilbert
  http://www.photovergne.com
  Cours photo en Auvergne

Page 2 of 2 FirstFirst 12


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin