Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 77,699   Posts: 1,716,209   Online: 724
      
Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  hka
  hka is offline
  hka's Avatar
  Join Date
  Dec 2004
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  2,145

  Henri Cartier Bresson in FOAM

  Momenteel loopt de fototentoonstelling met werken van HCB in het Amsterdamse Fotomuseum FOAM. Afgelopen zaterdag heb ik deze met een bezoekje vereert en genoten van al het prachtige zwart wit werk dat deze man in zijn leven gemaakt heeft. De expo was goed en overzichtelijk ingedeeld. Dit op basis van de landen die hij tijdens zijn leven bezocht. Kenmerkend voor zijn werk is de eenvoud van het alledaagse en de wijze waarop het is verbeeld. Ben diep onder de indruk na een paar uur weer huiswaarts gekeerd. Met andere woorden een echte aanrader.
  harry

  Release, the best you can do...

 2. #2
  MTK
  MTK is offline
  MTK's Avatar
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Amersfoort, The Netherlands
  Shooter
  Multi Format
  Posts
  41
  Twee weken geleden ben ook ik er geweest. Ook ik was erg onder de indruk van zowel de foto's als de afdrukken. Geweldig!
  Als je nog niet geweest bent moet je een bezoekje zeker overwegen.

  Marcel

 3. #3

  Join Date
  May 2004
  Location
  Ghent-Belgium
  Shooter
  35mm
  Posts
  59
  Dit kan ik alleen maar beamen.
  Historisch gezien blijft hij een van de grootste meesters. Het is niet voor niets de enige fotograaf die herkend wordt aan zijn initialen.

  Ik heb het 'retrospective' boek besteld.. Heeft iemand het al grondig kunnen inkijken? (ik heb enkel een vluchtige blik geworpen in het FOAM)
  De volledige titel is denk ik: HCB, The Man, the Image and the World: A Retrospective.

  Groeten,
  Joachim 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin