Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 76,361   Posts: 1,682,799   Online: 1036

Framkallning i Svergie

 1. perkeleellinen
  Hej allihopa!

  Förlåt min dålig svensk...

  Jag söka efter en bra framkallning (35mm) tjänst i Svergie. Jag vill framkallning och kanske min bilder på cd. Jag bor i Göteborg.

  Någon att ni kan rekommendera?

  Tack!!
 2. Erik Hartmann
  Erik Hartmann
  Vil du ha det rigtigt godt, må du gøre de selv.... -
  Så kom igang med det samme.....kan gøres i et køkken/badeværelse....
  en fremkaldertank, en 'mørkepose', og så lidt kemi.....
 3. perkeleellinen
  perkeleellinen
  Ja, jag stämma med dig, själv klart att hem framkallning är bäst. Men, mitt mörkrum finns i England och jag ska bor i Svergie för åtta månader.

  Åtta månader är så kort att jag kan inte bygga ett mörkrum i min liten lägenhet och jag ha ingen scanner här...
 4. Jerevan
  Jerevan
  Fotokompaniet på Kungsgatan 6b kan hjälpa dig med framkallning. De lämnar bort färg till ett lokalt företag men kör svartvit framkallning/kopiering i eget labb. Trevliga killar och bra service. Kolla in www.fotokompaniet.com.

  Annars kan man ju köpa framkallningspåsar (kuvert som man lägger filmrullen i och sedan får man tillbaka resultatet på posten) hos www.scandinavianphoto.se.
 5. EmilGil
  EmilGil
  För diaframkallning kan jag rekommendera RP Fotolab vid Stampen, www.rpfotolab.se.
 6. perkeleellinen
  perkeleellinen
  Tack!

  Jag besökte Fotokompaniet i morse. Jag köpte några Portra...
 7. Thomas Bertilsson
  Thomas Bertilsson
  Du behover inte ha ett morkrum for att framkalla film. En dosa och en 'changing bag' och kemikalier ar allt du behover. Och du kan till och med ladda film i garderoben om det skulle behovas. Du kan torka film i garderoben ockso...

  - Thomas
 8. Erik Ehrling
  Erik Ehrling
  Jag framkallar alltid hos www.crimson.se när jag inte gör det själv. De har portofria fotopåsar som man kan skicka efter, och kan även scanna upp till 6MP/("20MB TIF") på CD. Kan rekommenderas varmt.

  Mvh Erik Ehrling
 9. perkeleellinen
  perkeleellinen
  Jag har en påse från Crimsom här och jag kan beställa "framkallning och Dina bilder på Din FrontWeb sida" ska mina bilder bli 6MP där? Eller måste jag betala mer för stora bilder?

  Tycker att jag ska köpa en 'changing bag' och kemikalier/flaskor för svart/vita och betala för bara "scanning"...
 10. Jerevan
  Jerevan
  Vanligtvis brukar scanningen vara 6 mp, och vill du ha större filer kostar det extra. I övrigt tycker jag att du ska köpa en mörkrumspåse (changing bag) och lite kemi för svartvit framkallning. Vill du ha en dosa att framkalla i - hör av dig så får du en om du lovar att använda den.
 11. perkeleellinen
  perkeleellinen
  Quote Originally Posted by Jerevan View Post
  mörkrumspåse
  Jag måste minnas det där ord!

  Jag pratade med killar på Fotokompaniet om svartvit framkallning och jag ska köpa allt nästa månad. De pratade om ett mörkrum som finns i Bergsjön att man kan hyra. Jag har ett nummer jag kan ringa.
Results 1 to 11 of 11


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin