Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 77,666   Posts: 1,715,367   Online: 1096

Skal på tur - trenger noen småting

 1. Halvis
  Skal på tur rundt omkring og har fått det for meg at en selvutløser er tingen for mange av bildene. (Jeg har en plan!) Problemet er å få tak i en selvutløser i grei stand! (Og, ikke minst, i tide!)

  Er det noen som har en selvutløser de ikke bruker, og som egner seg på copal No. 0-lukker? En litt tynn og lang en, altså? Gjerne med mer enn 15 sekunder forsinkelse.

  Jeg trenger også en sånn pose til å bytte film. Jeg trenger å bytte film i 4x5-bakstykker. Muligens midt på dagen og ute i det fri.
 2. Johs
  Johs
  Hei
  Du får prioritere en tur til fotobaggene mine nede i Larvik. Pose, samt tomeske for 4X5 og utløser til 36 sek. løser vi.
  Johs
 3. Trond
  Trond
  Jeg har en liten selvutløser som er av den typen som brukes sammen med en snorutløser og så har jeg en sånn posesak til å bytte film i og. Du kan låne begge deler. Må se om jeg kan finne tingene, sitter på bussen nå. ;-) Trond.
 4. BirgerA
  BirgerA
  Quote Originally Posted by Halvis View Post
  Jeg trenger også en sånn pose til å bytte film. Jeg trenger å bytte film i 4x5-bakstykker. Muligens midt på dagen og ute i det fri.
  Hei

  Kan ikke hjelpe med selvutløser, men har et mørekromstelt du kan låne. Dette er større enn en mørkeromspose og står utspent.

  http://www.vistek.ca/store/ProPhotoD...ging-tent.aspx  mvh

  Birger A.
 5. Halvis
  Halvis
  Neimenn, så hyggelig! Det var flotte tilbakemeldinger!

  Johannes: Tar deg opp på det tilbudet! Skal jo til Larvik først, så det passer kjempefint!

  Trond og Birger: Tusen takk for velvillighet! Dere er flotte folk!
 6. Halvis
  Halvis
  Forresten noen som vet hvor man kan få tak i nye selvutløsere av denne typen? Hos B&H har de den enkle med sånn spak man drar rundt med rødt "flagg" på, men den er på sånn back order, og har vært det en stund. De vet rett og slett ikke når de får den inn igjen.
 7. Ole
  Ole
  "Nye"? Ebay flommer over av gamle mekaniske Autoknips selvutløsere. Den typen som kobles på snorutløseren kan brukes selv på de mest krøkkete små 00-lukkere.
Results 1 to 7 of 7


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin