Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 77,757   Posts: 1,717,673   Online: 768

Siste nytt fra APUG-treffet i Larvik:

 1. Ole
  Jeg er dessverre ikke tilstede selv, men det er det mange andre som er!

  For å unngå å kopiere tekst fra andre nettsteder er her en link til en rapport på foto.no:

  http://foto.no/cgi-bin/articles/arti...rticleId=40757

  Treffet går stadig videre, mens dette skrives. Flere oppdateringer kommer nok også!
 2. Tom A
  Det lyder vældigt hyggeligt!

  Tom
 3. Soeren
  Soeren
  Hmm Mike Crawford i Larvik. Mon han ville have noget imd at komme her til Danmark??
  Mvh
 4. morkolv
  morkolv
  Quote Originally Posted by Soeren View Post
  Hmm Mike Crawford i Larvik. Mon han ville have noget imd at komme her til Danmark??
  Mvh
  Da er Mike trygt tilbake i London, etter en 2 dagers fototur fra Larvik til Haugesund.. via Horten, Rjukan, Haukeli, Odda, Rosendal, Stord..

  Han gjør gjerne Danmark, sa han når jeg spurte, om dere spør han og selv order logistikken.

  Ta gjerne kontakt om det er noe jeg kan bidra med av informasjon etter å ha hatt ansvaret for all "logistikk" ifm besøket i Larvik.

  Mvh
  Morten

  Ps. det er mye mulig at Mike kommer tilbake til Larvik på ett senere tidspunkt. Og dere er selvfølgelig like velkommen da som dere var til treffet nå.
 5. Johs
  Johs
  Fra Farris Fotoklubbs hjemmeside: http://www.farrisfotoklubb.com/page3/page3.html

  Klubben takker for at vi fikk muligheten til å arrangere Apug Sommersamling 2008 under Apug paraplyen her nede i syd Norge, bare noen få mil fra Sverige og Danmark.
  Håper sterkt på at vi alle kan jobbe videre med denne type av samlinger for vårt felles Apug Scandinavia forum. Et stort takk til deltagerne fra oss i Larvik. Det var 5 dager med filmbasert fotofest og fotoglede som ikke går inn i boken over glemte hendelser. En fortsatt god fotosommer og høst ønskes dere alle.
  Johs
 6. Halvis
  Halvis
  Dette var et knalltreff, dere!

  Jeg har lært så mye! Det var en fantastisk workshop med Mike, og en kort og trivelig pinhole-workshop med selvproduksjon av nålehull! Jeg lagde et nytt nålehull til min lubitel 166U, som virkelig trengte det! Bilder kommer etterhvert!

  Og tusen takk for flott oppvarting! Selv om jeg sov hjemme hos mine foreldre, var jeg jo ikke hjemme annet enn for nettop å sove, så det gjorde seg godt med skikkelige måltider!

  Takk til Johs for god innsats, for at jeg fikk se, kjenne på, og ikke minst finne ut av KIEV-4 (noe upraktisk fokusering) og at vi kan finne en løsning på litt shopping av Bessa R3M!

  Takk til Slavomir for film og kjemikalier og tips om at slikt kan hentes i Oslo!

  Til sist, en spesiell takk til Karl Fredrik for at han fant ut av hvorfor jeg har ring i nesa!

  Flott, altså! Og så mange hyggelige folk!
 7. Mike Crawford
  Mike Crawford
  Hei
  Have been trying to add a post but have just found out from Sean I had to join the group first! Quick note to say hello to everyone I met in Larvik and thanks for providing such a good time. Big thanks to Johs, Andreas and Morten for all your assistance and hospitality. Really enjoyed doing the workshops and meeting everyone. It was then a real treat going on a two day drive with Morten through the countryside on the way to Haugesund. Stunning country and look forward to seeing more of Norway.
  Mange Takk
  Mike
Results 1 to 7 of 7


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin