Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 72,475   Posts: 1,597,572   Online: 1358

Multigrade papir eksponert med hvitt lys

Page 2 of 2 FirstFirst 12
 1. Falkenberg
  Jeg ved ikke om det er den samme slags LightTape I har brugt i jeres forestilling, men det som min ven bruger i køkkenet har ikke specielt store strømforsyninger. Faktisk er der kun en og den er så lille at den kan gemmes langt væk inde i køkkenskabet. Den udvikler heller ikke varme. Firmaet skulle også lave lighttape som plader man selv kan klippe til i en passende størrelse.
 2. Halvis
  Halvis
  Morten: Så gøy!! Er det blå diode i den der?
 3. morkolv
  morkolv
  Quote Originally Posted by Halvis View Post
  Er det blå diode i den der?
  Nei, den er "hvit". kostet vel cirkus 10-20 kr på Biltema. (de har en "blå" også)
 4. Erik Hartmann
  Erik Hartmann
  Falkenberg og andre:

  Ville I være så rare at give nogle adresser, så man ved hvor man kan købe de forskellige ting: f.eks. lystape m.m.

  niels-erik
 5. Halvis
  Halvis
  Niels-Erik: Jeg refererer nesten altid til svenske foretak etablert i Norge, da disse ofte har billigting og komponenter av den typen som interesserer meg.

  Biltema: Meget billig, mye til bilen, endel til hjem og kontor og noen svært, svært billige øretelefoner som jeg kjøpte i dag (overraskende god passform og lyd!), og MYE verktøy. Eneste sted i Oslo som selger tommepiper til noenlunde fornuftig pris til oss som har engelsk bil.

  I Danmark: http://www.biltema.dk/

  Clas Ohlson: Ganske billig svensk kjede med mye verktøy til OK pris, billige minnekort (billigst på SD-kort i Norge), mye til hjemmet og kriseutvalg på elektroniske komponenter. Ikke kjøp koblingskabel (til å lodde mellom punkter på kretskort) herfra. Den suger. (Siden denne samtalen omhandler elektronikk og eksperimenter!) Endel fine husholdningsting og skruer og beslag.

  I Danmark: Vanskelig å si...?

  Elfa: "Alt mellom antenne og jord". Dette er stedet for alt mulig av elektroniske komponenter! Lageret i Oslo er ikke så stort, men alt i katalogen (KJEMPESTOR) kan skaffes i løpet av to dager! Elektroniske komponenter, brytere, innkapslinger, plugger, kabel, og annet. God pris, og meget, meget høy kvalitet.

  I Danmark: http://www.elfa.se/dk/

  Teknikmagasinet: Nettsiden kræsjer Firefox! Bortsett fra det, har de ganske billige elektroniske dupeditter (gadgets), leketøy for store og små og ganske billig fremkalling. De sender filmen til Danmark og har ikke selv noen forståelse av hva de sender, så jeg har sendt 135 fargefilm (Solaris, som de selger der), 135 sort/hvitt fra pinhole, der negativen ble klipt HELT feil (jeg får pengene tilbake, men det var veldig kjipt!) og 120 sort/hvit, som jeg også ville ha kopier fra. Overraskende billig og OK kvalitet på fremkalling. Mye bedre enn den gamle suppa hos timesfremkallerne i Oslo sentrum! Laboratoriet er CeWe Color.

  I Danmark: Ikke ennå, tror jeg, men de har sikkert butikk i Malmö, om du er på de kanter. Heller ikke noe spesielt akkurat der. Dere har sikkert tilsvarende butikker i Danmark.

  Fomafoto: En-mannsforetak i Norge som selger film, kjemikalier og papir til meget gode priser. Hyggelig også! Har du utstyret, har Slavomir alt du trenger av forbruksmateriell!

  I Danmark: Nei. Men det kan hende Slavomir sender til Danmark også - jeg vet ikke. http://www.fomafoto.no/
 6. Erik Hartmann
  Erik Hartmann
  MANGE TAK Halvis...... Håber at andre også kan få glæde af dit svar.....
  Så er der bare lige det der med hvid Light Tape....har skrevet til Kina..... ringet til flere firmaer i DK....men nej ..... intet ordentligt svar......

  Og endnu engang TAK


  Niels-Erik
 7. Halvis
  Halvis
  Heisann! Megaperl har visst et kontrastfilter sett! 12 filtere og holder! Og NOK 277,50 er ikke noen dårlig pris!
Results 21 to 27 of 27
Page 2 of 2 FirstFirst 12


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin