Switch to English Language Passer en langue française Omschakelen naar Nederlandse Taal Wechseln Sie zu deutschen Sprache Passa alla lingua italiana
Members: 77,674   Posts: 1,715,591   Online: 786

8x10 pinhole på APUG møde

 1. Falkenberg
  Hvem var det der havde lavet et pinhole kamera der sad direkte på en 8x10 filmkassette ? Den var lavet i sort karton og havde en forskydning.
 2. lhaumann
  lhaumann
  I say, twas I, sayes I.
  HAU
 3. Falkenberg
  Falkenberg
  jeg har PM´et dig.
 4. BTE 1948
  BTE 1948
  Quote Originally Posted by lhaumann View Post
  I say, twas I, sayes I.
  HAU
  Finnes det en tegning eller lignende til dette?
  Mvh
  BTE
 5. lhaumann
  lhaumann
  Dette eksklusive, point-(i 5-10 minutter)-and-shoot livsstilskamera består af:
  1 stk. 8x10" filmkassette,
  Nogle ark sort karton samt gaffertape og limstift,
  1 hul ca. 0,5 mm i leverpostegbakkebund.

  I min 13 cm brændvidde version med 4 cm pc-korrektion er de to af siderne (efter en del klippe-og-klistre) ca. 28-18-6-21 cm, en er 24-18-5-18, og en er 24-21-5-21. Det giver en 5x6 cm åbning foroven til at dække med LPBB'en med hullet. Læg til målene eventuel overlap til sammenlimning. Lukkes lystæt mod filmkassette med gaffertape.
  Ved højformat billeder er der oftest for megen himmel eller asfalt med; derfor, og for at lege med det i tværformat, den faste forskyning af hullet i forhold til negativmidten.
  Man ser ikke ofte 8x10" kameraer, der vejer mindre end dette. En af udfordringerne ved brug er at finde passende optagestade, hvor kameraet kan tapes på væg eller træstamme under eksponeringen. Der noget udpræget forladerbøsse over kameraets ene skud sammenlignet med pixellisternes maskingeværsalver.
 6. Soeren
  Soeren
  Jeg kan godt lide konceptet især lowbudget delen af det Ulemperne med taping/untaping ved hvert skub skulle være til at overkomme hvis ikke der er en genial måde at løse problemet på. En flad kasse der omslutter filmholderen med skumgummi på begge sider? og selvfølgelig de nødvendige åbninger
  Mvh
 7. Falkenberg
  Falkenberg
  Hvordan har du lavet perspektiv korrektionen. Er hullet bare forskudt i forhold til center ?

  I ABS plast som 3D print kan den laves for omkring 70 kr. Så vil det også være lettere at skifte kassetten da den ikke skal tapes fra gang til gang. Håber at kunne poste 3D tegning i løbet af weekenden.
Results 1 to 7 of 7


 

APUG PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:Contact Us  |  Support Us!  |  Advertise  |  Site Terms  |  Archive  —   Search  |  Mobile Device Access  |  RSS  |  Facebook  |  Linkedin