Hoi,

laat ik me dan maar even voorstellen. Ik ben Tommy uit Muizen, een klein dorpje naast Mechelen, misschien voor sommigen onder jullie wel bekend door de zoo van Planckendael.
Met fotografie bezig sinds ik een jaar of 18 was, analoog dia. Met de opkomst van de digitale fotografie me laten verleiden om een compact te kopen, zo snel een aantal toestellen versleten om dan uiteindelijk bij de Nikon D70 terecht te komen, deze is ondertussen vervangen door de D300.
Twee jaar geleden begon het te kriebelen om terug analoog te beginnen en ik wou graag zelf leren ontwikkelen en afdrukken dus heb ik me ingeschreven voor de 5 jarige cursus fotokunst aan het IKA in Mechelen. In september begin ik daar aan mijn derde jaar.

Voor deze cursus had ik me indertijd een tweedehandse Nikon F100 aangeschaft voor een appel en een ei. Maar al gauw wou ik meer. Ik zag veel medestudenten met die übercoole middenformaat toestellen rondlopen dus heb ik twee Bronica bodies gekocht, een ec-tl en een sq-a als ik me niet vergis.
Met een beetje geluk heb ik morgen nog een aanvulling op mijn collectie, namelijk de Mamiya C220, ik ben van plan deze mee op vakantie naar China te nemen omdat deze toch wat lichter als de Bronica zou moeten zijn.

Toevallig kwam ik op deze website terecht, ik had geen idee dat er nog zoveel mensen wereldwijd met analoog bezig zijn, en dus heb ik me maar meteen ingeschreven.

Tommy