Quote Originally Posted by gary mulder View Post
In het verleden ben ik wat onbezonnen bezig geweest door hier op apug, op persoonlijke titel, mensen bij mij thuis uit te nodigen, die met het zelfde bezig waren als ik.
Naderhand is mij duidelijk geworden dat het de bedoeling is dat als er via apug mensen bij elkaar komen, er voor "elk wat wils" moet zijn.
Gary,
Er waren destijds mensen die geen tc hadden, maar wel vragen en speciaal daarvoor waren gekomen. Verder vond ik het machtig om een 8x10 vergroter te zien zodat ik aan mijn vrouw kon vertellen dat wat ik in de doka had staan wel meeviel! En het brood en de soep was zeer lekker!

Ik heb een groepje hier in Best opgericht (FFotone) waar we alleen praten over foto's tijdens de avonden en als we daarmee klaar zijn hebben we het over andere (foto) zaken. De een maakt ze met 35mm, de ander met 6x6, 4x5 of 5x7. Ons gaat het om het uiteindelijke beeld en of het aanspreekt.
In Veghel zit ik in een werkgroep die nog breder is. Digitalisten,analogisten, hybrides etc... Maar ook daar gaat het om het beeld. Natuurlijk zie je kwaliteitsverschil, maar techniek is ondergeschikt in de groep. Inhoud is veel belangrijker.

Ik heb samen met iemand wel aan zitten denken om een keer een nl apug uitje te organiseren in omgeving boven Eindhoven, waar hele mooie plekjes (natuurgebieden) zijn. Maar ik weet niet of iedereen hier interesse in heeft.
Helaas door tijdsgebrek is het er nog niet van gekomen.

Ik weet niet of er interesse is in fotos bekijken van elkaar in groepsverband en dit bekritiseren op zo'n dag. Ik leer er veel van, maar ik weet dat niet iedereen hiernaar op zoek is.

Gegroet,

Willie Jan.