Kære APUGS,

Jeg er helt ny på forumet, så jeg beklager hvis jeg spørger om noget der allerede er blevet besvaret tidligere, men jeg har, uden held, ledt nettet tyndt efter svar på mine forespørgsel.

Jeg har gennem noget tid skudt digital, men har for nylig kastet mig over analog, som jeg er blevet vildt bidt af. Jeg er især fascineret af de kreative muligheder der er i analog, specielt fremkaldelse af egne film. Jeg har derfor besluttet mig for at jeg vil forsøge at fremkalde slide film. Jeg er klar over at det kræver en hvis præcision erfaring etc., men da jeg er overbevist om at man lærer bedst af egne erfaringer, har jeg besluttet mig for at kaste mig ud i det. Min mission består i at fremkalde slide film i C41 kemi, altså cross processing. Jeg har fundet masser af guides til C41 processen osv. og har fundet ud af hvilken kemi jeg skal bruge, men jeg kan simpelthen ikke finde kemien i DK.

Jeg vil derfor høre om der er nogen af jer, der ved hvor man kan købe kemi til C41 processen henne i DK, gerne Nordjylland? Ved i evt. hvor jeg kan købe 1,2 eller 3L kits, pulver eller lign.? Jeg ved at man kan købe kemien online fra udlandet, men jeg vil egentlig, hvis muligt, gerne købe hos en "lokal".


Jeg håber i kan hjælpe mig.

MVH AnalogDK