Quote Originally Posted by Ezzie View Post
Takk skal du ha Fiatlux. Jeg må skaffe meg garasje så jeg kan få printet disse og hengt de opp. Hun som skal adlydes tror jeg ikke vil ha de på veggen inne

Ellers må jeg si at samtalen har kommet inn på en noe merkelig bane, når noe ikke er helt som det skal når ikke det ser ut som tiss.

P.S. Og g.. som jeg elsker mellomformat. Hvorfor jeg ventet så lenge vet jeg ikke. Har muligheten for LF også, men det får vente litt mens jeg koser meg med det "mindre" formatet.
Eirik! om du skal gjøre meg EN tjeneste før jul, send bildene - spesielt de to skogsbildene, med og uten snø, til Reinholt og fortell ham at de er fremkalt med fremkaller fra lagerflasker, Reinholt avviste ideen om lagerflasker som umulig, da Vitamin C ikke tåler oksygen..... beskriv hele prosessen, og dere blir berømte, for dette med lagerflasker løser et kjempeproblem; amerikanerne begynte med teskjeene sine fordi ingen av dem kom på en SÅ ENKEL måte å få en nøyaktig blanding på!

Dessuten tror jeg tyskera får SPADER over så jækli flotte skogsbilder, snøbildet er nesten poetisk!

Fargediskusjonen og det merkellige sporet den har kommet i, beholder vi vel best i skandinavia, alle de andre blir så stive i nakken når slikt nevnes....