Quote Originally Posted by kraker View Post
Wat betreft interesse...

Ik vind het een erg goed en leuk idee, ik ben er op zich zeker wel voor te vinden, maar ik zit er ook een beetje tegenaan te hikken... ik heb dit jaar erg, erg weinig doka-werk gedaan, kan er jammer genoeg niet vaak de tijd voor vinden. Ik wil bij Jed of Robert in de doka wel goed beslagen ten ijs komen, met andere woorden: ik wil eerst voor mezelf weer eens wat afdrukken maken.

Als dat in de komende donkere maanden lukt, en als me dat genoeg stof tot nadenken geeft, dan wil ik zeker aanschuiven bij een van jullie.

Als in de tussentijd de plaatsen al vol zitten, dan is dat jammer voor mij, maar in ieder geval is er dan genoeg interesse vanuit anderen.
Het is helemaal niet de bedoeling dat je eerst uitvoerig in de doka gaat zitten. Zoek gewoon een bestaande druk uit en het bijbehorende negatief en klaar ben je. Maak er vooral geen hoogdravende voorbereiding van. Behalve dat het je de nodige informatie kan geven, moet het vooral gezellig blijven. Ik zie dit ook als een goede gelegenheid voor beginners. We haken gewoon in op het relevante niveau. En hoe we daar op inhaken zien we vanzelf wel. Geen elitair gedoe en ieder wedstrijdgedoe moet uit de buurt blijven.
En ik vind het mooi dat Robert met de splitgrade aan de gang wil, dat doe ik weer niet. Zo doe ik de contrastbeheersing via ontwikkelprocedes.

Jed