Quote Originally Posted by kraker View Post
Nou, noteer voor mij dan maar een plaatsje. Een afdruk en bijbehorend negatief kan ik wel vinden!Rest me nog de vraag bij wie ik het beste een plaatsje reserveer...
Ik doe zelf meestal split-grade printing, het kan goed zijn om daar eens iemand anders mee aan de slag te zien, maar 't kan ook juist interessant zijn om eens iets heel anders te zien. Contrastbeheersing via ontwikkelprocedes, klinkt interessant...
Jacco, je kunt natuurlijk ook naar beiden gaan. Ik vind het zelf trouwens ook interessant om eens een kijkje bij Robert te nemen, en wie weet is Robert ook geinteresseerd hier te komen.

Zoals ik al eerder heb aangegeven, lijken de maanden januari en februari 2011 mij ideaal. December is voor velen wat vol feestelijkheden. Bovendien hebben we dan even om wat voor te bereiden. Graag zou ik van deelnemers weten welke dagen in aanmerking komen.
En we kunnen in de komende maand de onderwerpen, waarvoor belangstelling bestaat vaststellen.
1. eigen negatief in verschillende ontwikkelaars en papieren ontwikkelen, om zo de verschillen vast te stellen en om te zien of je eigen vergroter technisch correct werkt.
2. negatief van een ander in je eigen papierontwikkelaar en papier te ontwikkelen, om het effect van een negatief te doorgronden.
3. contrastbeheersing in het drukproces doornemen

Jed