Here comes. Altså, 7-8 uker gammel oppblandet kaffe, soda og askorbinsyre. Eneste korrigering er 2min ekstra fremkallingstid, i tilfelle at kaffen hadde mistet sin kraft. Det kan jo hende at den hadde det, men ikke mye.

Caffenol-C-H med 0.4g/l kalium bromid:

NSB Tønsberg. For de som liker teglsteinsvegger (pixel-peepers ) så er denne en fryd:


Bommet en aning med fokus på denne. Det bekrefter nok det jeg mistenkte at min 85mm har feil på fokusmekanismen, selv etter en CLA. Men jeg lærer meg å kompensere for det.


Morsom inngangsparti. Tror Røde kors har overtatt denne gamle gården. Jeg har et par langsiktig prosjekter. Samle dør og ingangspartier, og industriell arkitektur. Det siste kommer lenger ned.


En av mine andre favorittemaer, er skyer og sol som lyser på eller igjennom disse: Her Kaldnes brygge på Nøtterøysiden.


Sammenligner jeg denne med filmer tidligere fremkalt i samme batch kjemikalier vil jeg kanskje si at det nå er litt mer korn. Men ikke plagsomt synes jeg:


På en slik morgen måtte jeg ta flere bilder av 1000-års monumentet, fra forskjellig vinkler. Her kommer ett.


Nå er ikke jeg en ekspert på skanning, men denne lærte meg en del om det å få noe ut av mellomtonene. 3.de skan ble ganske så bra. Kanskje flere tidligere skans burde vært revisitert? Tønsberg slottsfjell igjen, nå motsols.


Variert nok materiale for en film eller hva? Et par andre motiver også, men de er av mindre interesse forsåvidt, men jeg kan si at det ikke ble noe feil på de, rent teknisk sett. Om den andre filmen ble bedre eller ikke vet jeg ikke, og det er igrunnen et bra tegn. Caffenol ruler!