Quote Originally Posted by gary mulder View Post
Dit is nu weer zo'n niets zeggend antwoord waar de vraagsteller niet verder mee komt. Heb je enig idee wat zilvernitraat kost ? Wat zou die moeten doen met die liter ? Over zijn foto's gooien of zo. Wat is toch het doel van deze diarree van vage bijdragen ?
Ik refereer naar de methoden van de fotografische industrie, hoe je effectief en milieutechnisch te werk moet gaan. Het is niet mijn idee, het is een Kodak, agfa etc idee. Je kunt de commerciele produkten kopen, die hiervoor bedoeld zijn. In dit geval is het een Kodak produkt. Of je kunt het zelf aanmaken voor weinig geld. De formule is voor een liter, maar het is de kodak receptuur en je kunt aanmaken wat je denkt nodig te hebben.
Aangezien op Apug chemie expliciet wordt genoemd als onderwerp, voel ik mij vrij om over dit onderwerp te discussieren. Chemie is een steunpilaar van de fotografie.
Op APUG kun je de bijdragen van een persoon uitschakelen. Dat heeft een reden. Maar om te gaan kankeren over iemands bijdragen is slechts een negatieve bijdrage. Het wil nogal eens gebeuren dat een bijdrage wordt gevolgd door een PM. In het bijzonder als detail informatie wordt gevraagd. Of, wanneer iemand informatie vraagt, waarvan hij het niet noodzakelijk vindt om het en publiek te stellen. Zo zou je mij in een PM kunnen vragen naar de prijs van zilvernitraat en waar het is te krijgen, of waar het kodakprodukt is te kopen. En als je geen zin hebt het op te zoeken, hoe de kodaktest verloopt. Gary, de APUG site zie als een site waar informatie op welk niveau uitgewisseld kan worden. Maar laten we het wel plezierig houden. We moeten zorgen dat we noch kritiek geven noch uitlokken.

Jed