Quote Originally Posted by Cor View Post
Ik weet van ongeveer 5-10 actieve vlakfilm gebruikers (4*5 en 8*10, geen 5*7 zo ver ik ken), uiteraard ken ik lang niet iedereen, dus misschien zijn er 100 aktieve vlakfilm gebruikers in Nederland.

Ook 4*5 spul word nog regelmatig verkocht op Marktplaats, dus ik neem aan dat daar in ieder geval 1 doosje vlakfilm voor aangeschaft wordt.

Ik vermoed dat er dus andere kanalen voor aanschaf gebruikt worden dan FotoHuisRovo ..maar hou ons op te hoogte, misschien veranderd dat...

Groet,

Cor
Ik heb er weinig twijfel over dat dat aantal van 5-10 gebruikers te laag is. OK, geen dagelijkse kost, maar op de FotoAcademie in Amsterdam werd een paar jaar geleden, nog volop vlakfilm verbruikt. Dat kwam dan vaak van Nivo Schweitzer, die zat immers om de hoek.

Foto Den Boer in Amsterdam heeft ook nog meer dan genoeg 4x5 voorraad, zelfs Fuji instant (kleur) en de nieuwe Polaroid. Weet niet hoe hard het loopt, maar aangezien het 1 van de laatste "gewone" winkels is die nog een uitgebreid analoog assortiment voert, denk ik dat het op dit moment niet zo slecht gaat. Ik ga er in ieder geval nog met plezier heen, en kom dan altijd andere analoge klanten tegen.