Quote Originally Posted by RobertV View Post
De productie van film. Een promotie film van Kodak anno 1958:

http://www.youtube.com/watch?v=UJ6w1...eature=related
(Deel 1) en
http://www.youtube.com/watch?v=4-d0W...eature=related
(Deel 2).
Goed dat je mijn, en Ray Rogers (ook APUG lid), werk weer even onder de aandacht brengt. Of had je de aftiteling in deel 2 gemist?

Verder dank aan AgX, en natuurlijk Frank Bruinsma van het Super 8 Reversal lab en zijn contacten in die wereld om de film aan ons beschikbaar te stellen.

Overigens: ik ben er trouwens vrij zeker van dat onder de "nieuwe" analoge fotografen, naast de "terugkeer" van mensen die vroeger al analoog fotografeerden, ook een hoog aandeel jongeren zit.

En ik denk, ondanks Jed's twijfels over de overdracht of verloren gaan van kennis, dat die zich best in de "jungle" van methoden en technieken weten staan te houden. Zo bijzonder is het uiteindelijk ook weer allemaal niet... laten we het nu niet verheffen tot het leren van spijkerschrift, of hiŽrogliefen in de tijd voordat de Rosetta stone werd gevonden. En de behoefte een aan nieuwe "Ansel Adams" of beter gezegd een nieuw "systeem" is denk ik ook weer niet zo groot. Zoals Jed zelf al constateerde: met 150 jaar geschiedenis, keus genoeg.