Takker for raske svar!

I. I dag avrimet jeg min filmfryser. Jeg skjønner nå at demensen har begynt å ta av. Jeg ble gledelig overrasket over å oppdage en eske med forglemt Ilford PanF+ og PanF (hva er egentlig forskjellen?). 18 filmer 120 format, rett nok utdatert drøye året siden. Nå undrer jeg på hvordan denne filmen lar seg suppe i Caffenol CM (har ikke KBr). Noen med erfaring? Egentlig ville jeg ha benyttet Emofin pga kontrasten. Nå skal jeg være i Syd-Spania noen uker på senvinteren. Kanskje en idé å brenne av partiet der nede? Råd mottas!

II. Jeg dro en kinafilm (GP3) gjennom Caffenol forleden. Positivt overrasket! Så undret jeg på om jeg skulle slå ut suppa, eller? Jeg sjanset på å kjøre videre med to filmer til. Tror det gikk greit.
Mitt spørsmål er: Hvor stor er kapasiteten på 1L Caffenol?

En av filmene var test av en 135-bulkrull Agfa APX 400. Jeg leste at denne filmen ikke var egnet i Caffenol. Jeg greier ikke selv å bedømme resultatet, så her kommer det nedenfor. Husk at det er ikke motivkritikk jeg er ute etter. Videre kan nevnes at dette er 135-film, ikke beskåret, og filene er ubehandlet. Kamera er et 50 åt gammelt automatisk Agfa Optima med simpel trippellinset objektiv.
Caffenol CM 10 min 20 gr.

Vh Helge K. -ofte en runde etter...