Quote Originally Posted by argentic View Post
Ik kende Foto den Boer niet (kom niet vaak in Amsterdam), maar van de website wordt je inderdaad niet vrolijk. Meer 404's en foutmeldingen dan pagina's.
Geloof mij, vergeet de website en bezoek de winkel!

De enige nuttige pagina van de site is de Contact pagina voor het vinden van het adres

Zoals gezegd, letterlijk van vloer tot plafond gevuld met analoog. Ik denk toch wel het grootste assortiment van film, papier en chemie in Nederland op dit moment.

Liever een baggerwebsite maar een fatsoenlijke winkel en service, dan andersom (tenzij je natuurlijk als winkel ten doel hebt om je omzet via internetverkopen te halen, wat bij Foto Den Boer zeer zeker niet het geval is).

Maar gezien je eigen opmerkingen over je eigen werktijden in je winkel in Frankrijk en de prioriteit van je eigen websites (zeer laag) in deze recente APUG thread, zou ik toch zeggen dat je met Foto Den Boer zou moeten kunnen sympathiseren

Als laatste: ze hebben die site redelijk recent veranderd, maar duidelijk niet afgemaakt voor hem online te gooien. Niet handig, maar ja... Eens te meer, liever een levend persoon achter de counter dan een virtuele in de computer.