Dan vrees ik dat je een "echte" pinhole gaat moeten bouwen/kopen die een plaats heeft waar je de film in oprolt om hem zo te beschermen tegen het licht als je een volgende opname maakt.

Je kan vrij simpel een oude wegwerpcamera ombouwen (vind je vrij veel over op het WWW)

Of je kan idd gewoon je pinhole camera waar je tot nu je papier in stak blijven gebruiken maar dan steek je er een filmpje in ipv je papier, dan moet je idd voor elke opname de doka in en een nieuw stuk film erin steken. Ook ga je dan een negatiefje krijgen dat in verhouding tot je foto papier maar een heel klein stukje van je beeld is en dus ga je eigenlijk al een immens grote "vergroting" hebben van je beeld. (vergelijke het maar alsof je ineens een tele lens op je pinhole zou steken.)
En hoe ga je het dan afdrukken? want een pinhole gaat dan meer belichten dan het standaard 35mm negatiefje dus ga je in een vergroter nog eens moeten kiezen wat je afdrukt. Ook vraag ik me af hoe je 10 stukjes film in een ontwikkelspoel gaat krijgen om ze dan te ontwikkelen (gaat een heel geprul zijn vrees ik)
Dus ik zou een oude camera ombouwen of eentje voor film kopen.
Ontwikkelen is niet zo moeilijk, een ontwikkeltube met spoel en 2 soorten product en je bent vertrokken. Je zal je fotopapier al zelf ontwikkelen dus is het enige dat je je nog moet aanschaffen de ontwikkeltube en spoel en een film-ontwikkelaar (product) alles ook te vinden waar je nu je producten en papier koopt denk ik.
Groetjes,

Tom