En ik maar denken, zoiets gebeurt mij niet...

Afgelopen maandag van Eindhoven naar Groningen afgereisd voor een fotoshoot met twee (tweeling) zusjes. Na een middag hard werken en 36 belichtingen later waren we klaar.

Nee, ik had nog nooit een rolletje verprutst... "Dat komt wel goed", hoor ik me nog zeggen.

Ik twee uur geleden de doka in... alles klaar gezet, rolletje ingespoeld, bovenkant op de JoBo tank en daarna de chemicaliŽn aangemaakt. So far so good... dacht ik...

Bij het ingieten van de ontwikkelaar viel het me meteen op dat de JoBo tank er niet normaal uitzag. Er stond een tuitje omhoog waar je normaal een gat ziet (waar je de ontwikkelaar in giet)... KL*TE... blijkbaar is een JoBo tank niet fool-proof (althans niet Jeroen-proof)... je kan dat ding schijnbaar verkeerdom monteren!!!

Eerst wist ik niet dat je uberhaupt dat deel kon verwijderen, maar 'Mudar' had me daarop gewezen tijdens een DoKa sessie. Ik natuurlijk meteen thuis gedaan om de tank beter schoon te maken... en dus weer verkeerd in elkaar gezet :-(.

De schade was gedaan... ik heb de rol nog wel helemaal gestopt, gefixed en gespoeld... hoewel niet totaal zwart is er niets meer mee te beginnen.
Ja... dat mag ik nou gaan uitleggen aan die aardige zusjes... ik wil onder een steen kruipen en er niet meer onder vandaan...

Tot overmaat van ramp wilde ik deze negatieven ook gebruiken voor de aanstaande bariet-uitwisseling... 2 woorden: Murphy's Law. Of wellicht beter, 1 woord: SHIT!