Quote Originally Posted by OMU View Post
Hei Svein;
Hyggelig at du liker leketøyet. Skjønt det er også et tungt "beist". I dag skal jeg ta en del testbilder. Har ikke kjøpt film enda (5 x 7) men skal bruke papirnegativer.

Har lest bloggen din om arbeidet ditt i mørkerommet. Morsom lesning. Jeg synes du har kommet langt allerede og med den innsatsen du legger for dagen, har du nok snart kontrollen. Vi er jo ikke så mange analoge og det er synd at vi bor så langt fra hverandre. Men jeg får god hjelp og inspirasjon her på APUG. Lykke til med ditt videre arbeid. :-)
Er ikke akkurat noe pocketkamera du har fått deg nei

Selv går jeg utålmodig og venter på mitt nye 4x5 kamera, men er vel minst to-tre uker til det kommer. Film og objektiv er også på vei. Gleder meg mest til å kunne putte i 1 og 1 negativ istedenfor å måtte ta en hel rull. Både mtp på fremkalling og at man kan bytte ofte mellom ISO, filmtype osv. Så da skal jeg også begynne med litt Caffenol igjen, har vært lenge siden sist.

Mørkeromsarbeidet går stadig fremover, lærer noe nytt hver gang jeg printer. Skjønner det er mye som skal læres, men det er moro. APUG har vært til stor hjelp sålangt.