Hallo,

binnenkort ga ik voor enkele dagen voor het eerst naar Rotterdam en Amsterdam (toeristisch uitstapje).
Omdat ik dikwijls de indruk heb dat er in Nederland nog iets meer voorzieningen zijn voor analoge fotografie dan in BelgiŽ, wilde ik van de gelegenheid gebruik maken en ben ik dus aan het uitkijken naar interessante winkel(s) waar ze dokamateriaal, chemie, papier en apparatuur verkopen. Liefst gelegen (als er meerdere mogelijkheden zijn tenminste) in het toeristische centrum van Amsterdam of Rotterdam (we logeren telkens midden in het centrum). En ook waar alles uitgestald ligt in rekken (dus dat de verkopers het niet moeten gaan halen in een magazijn ofzo).
Het gaat me er vooral om dat ik het allemaal eens kan bekijken wat er op de markt is, want nu bestel ik op internet en ik wil het ook graag eens zien (owv het kind-in-de-snoepjeswinkel-gevoel).

Ik ken voorlopig enkel Grobet in Antwerpen, waar ze in dat kleine hoekje ook best wel veel hebben opgestapeld, maar ik zou graag naar een iets grotere winkel gaan, als ze er ook nog kleurenchemie verkopen, dan is het helemaal ideaal.
Voorlopig heb ik Foto Den Boer hier op Apug gevonden, maar al in een iets oudere link en ik kan op hun website niet opmaken of ze veel in de winkel zelf hebben staan.

Een adres van een winkel waar ze analoge fototoestellen verkopen (uitgestald) of waar ze boeken ivm analoge fotagrafie hebben mag je ook doorgeven.