Bedankt voor alle info.

Ik ben intussen ook in Rotterdam en Amsterdam geweest.
In Rotterdam waren we iets te lang in het wel heel mooie havengebied gebleven (wat een opportuniteiten om te fotograferen) en waren we dus helaas te laat voor camera.nl (had gehoopt dat deze tot 18u open was, maar sluit dus om 17.30u).

In Amsterdam zijn we naar Foto Den Boer geweest (een mooie afsluiter na een mooie wandeling door de Jordaan).
Idd zr leuke winkel, beschrijving van Marco B klopt helemaal. Ik had alleen niet verwacht dat er zoveel tweedehandsspullen zouden staan (camera's, lenzen, een aantal vergroters....vergeet niet overal naar boven te kijken!).
Voor Doka-verbruiksmateriaal (vooral zwart-wit) denk ik dat je bij Gobret aan een even groot aanbod zit, alleen zit het bij Grobet veel compacter/overzichtelijker gestapeld. Voor kleurenontwikkeling had Foto Den Boer iets meer in stock (al blijft dat een niche binnen de niche). Alles bij elkaar een "completere" winkel voor analoge fotografie.
Grootste pluspunt: zeer vriendelijk personeel. Ze hebben me zeer goed geholpen en moest ik in de buurt van Amsterdam wonen, ik zou er owv de persoonlijke aanpak zeker graag naar teruggaan (toch op basis van dit ene bezoek).