Takker Trond, jo leste det innlegget ja, takker for det (godt å se at det ikke er bare jeg som kan gjøre blundere på kjøkkenet ).
- Jeg har helt klart klattet det til med enorme mengder kbr i forhold til det jeg skal ha, det vet jeg fordi jeg målte opp nøyaktig 1g på den nye vekten i går og det var ikke rare greiene i forhold til den haugen jeg smalt til med forrige gang!

Drev å tenkte på hvor mye kbr jeg selv skal ha, blander alltid 0.5 liter jeg, det er kanskje litt i meste laget, fordi jeg tenkte jeg skulle lage en ny 12-bilders teststripe (fordelen med bulkloading) og fremkalle denne, det "gjør vel ikke noe" om man har en halv liter fremkaller selv om man har lite film i....?

Eller risikerer man at blandingen er svært reaktiv hele veien (gjelder vel alle fremkallere kanskje)?

Har vurdert å lage vannblandinger med kbr selv, da jeg har kjøpt noen sprøyter,en på 5 ml og en på 2.5 ml (mer narkisutstyr haha) på apoteket, disse er mest tenkt brukt mot Rodinal og Tetenal blandinger men kan godt tenkes å bli brukt til å dra ut en nøyaktig kbr blanding.

Kanskje Ezzie har erfaring med dette? (han har laget slike våtblandinger tidligere men jeg er usikker på om han har gjort det for kbr)

Tenker litt på holdbarhet osv.


OH