Mengden fremkaller du bruker gjør ingen forskjell på hvor reaktiv den er. Med mindre du bruker for lite da :-)

Jeg har fremkalt to filmer etterhverandre i samme fremkaller UTEN å tilsette noen ting, og de ble like. Ingen merkbar degradering av fremkalleren.
Utblandet fremkaller er også holdbar i allefall noen dager. Det er de som har forsøkt å bruke fremkaller som har stått noen uker og fått godt resultat.

Skal du lage løsninger for lagring, så bland ut dobbel mengde c-vitamin og kaffe i en liter vann. Bland så ut dobbel mengde krystallsoda i en annen litersflaske.
Når du skal bruke fremkalleren så blander du halvparten fra hver flaske, og får da korrekt konsentrasjon.

Krystallsoda holder seg ubegrenset så den er ikke noe problem.
Kaffe kan brytes ned elle muggle, men c-vitamin er jo askorbinsyre, og det er et konserveringsmiddel. Vanligvis brukes det langt mindre mengder for konservering enn det man blander ut her, så kaffen blir skikkelig konservert. Da holder den seg også i lang tid. Kanskje et halvt år!

Hvis du fant ut at du hadde brukt alt for mye KBr, så vet du nå hvorfor du fikk rare resultater. Dette kanskje takket være mitt utilsiktede eksperiment.

Det er derfor lurt å lage en 10% løsning av KBr også. Den er holdbar til evig tid omtrent. Bare pass på at ingen drikker den ved en feiltagelse. Det er kraftig medisin dette. Ble tidligere brukt mot AD-HD har jeg blitt fortalt.

Trond