Quote Originally Posted by Jos Segers View Post
Een goed ide om elkaar te ontmoeten. Hoewel ik nieuw ben in dit forum en ook niemand van jullie persoonlijk ken, zou ik willen meedoen.

Als er een locatie wordt gezocht dan kan ik aanbieden om bij mij in Nuenen, bij Eindhoven, bijeen te komen. Als de groep niet te groot is, dan kan dat.

Een andere centraal gelegen plek is ook geen probleem.

Jos.
Het aanbod van Jos om in Nuenen bijeen te komen lijkt mij een goed uitgangspunt. Het ligt centraal, zodat het voor de Belgen ook bereikbaar is. We kunnen peilen welke vorm van bijeenkomsten goed is. Met de kroegmeetings hebben we goede ervaringen en hebben in deze thread al positieve reacties in die zin gehad. Maar er zijn andere mogelijkheden; zo heeft Gary in het verleden een aantal bijeenkomsten georganiseerd op bij hem thuis evenals Harry en Ruud. Dit jaar hebben Robert en ik nog (doka)meetings georganiseerd en de deelnemers hebben in beide gevallen gevraagd om een herhaling.
Om te vermijden dat de bijeenkomst een walhalla voor vergadertijgers wordt, is het belijken en bespreken van fotos een mogelijkheid. Het is de vraag of dat alles bij Jos kan. Anders zouden we weer eens een kroegmeeting kunnen houden. Het cafe in Ravenstein is dan een ideale plek. Ook goed centraal gelegen en de zaal op de eerste verdieping leent zich er uitstekend voor om fotos te bekijken. Verder is het een gezellige en mooi gelegen plek. ( Een ieder is bij mij trouwens ook welkom, maar als hert aantal te groot is, dan hebben we in de eerstkomende tijd een probleem: het cafe is in de verbouwing).
Op 13 november is er weer een fotograficabeurs in Houten en dat is een goede gelegenheid om tijdens en na de lunch van gedachten te wisselen over aanstaande activiteiten ( zo is er op dit moment ook een bijeenkomst met als onderwerp 'beeldkwaliteit' in de pen, als uitvloeisel van een thread die Jos dit jaar is begonnen. )

Jed