Quote Originally Posted by buzzardkid View Post
Jed,

ik begreep in een ander draadje dat links posten niet is toegestaan, vanwege spammer-gevaar. Misschien begreep ik dat verkeerd?

De link in de adresregel voor een nieuw tabblad overplakken en alle spaties verwijderen brengt je bij de discussie waarnaar ik verwees... Helaas zitten daar maar een paar voorbeelden van met dit brouwsel ontwikkelde foto's bij, tikkie jammer. Gemiste kans.


Natriumsulfiet anhydride, paracetamol en loog, in gekookt water, en dan 48 uur laten 'besterven' voor gebruik. Als het een goed bruikbare ontwikkelaar oplevert is dat toch best interessant...

Op de gok: hier een link naar flickr-foto's die werden getagged met parodinal1100 (1:100 stand development). Valt me niets tegen, zeker als je bedenkt dat sommige van deze foto's ook nog werden gemaakt met een Holga of een Fotokor...
Volgens mij is er niets tegen het publiceren van een link. Als je niet makkelijk aan Natriumsulfiet anhydride kunt komen, laat het weten. Ik heb hier van dat spul staan. Altijd interessant om te proberen. Probeer het dan ook eens zonder de natriumsulfiet als je middenformaat ter beschikking hebt.

Jed