Generelt bra vann i Norge.
Det vi (jeg) sliter mest med er oksygen i vannet, og der er kilden mye nærmere enn man er klar over, nemlig aerator-muffa på selve tappekranen!
Når man skrur opp og skal ha mye vann fort, så blir vannet fyllt av luft som blandes inn i selve springen. Dette er svært uheldig.

Derfor er KOKT vann en stor fordel, kokingen driver oksygen ut, men en nesten like enkel løsning er å tappe vann i en flaske eller lign ett døgn før bruk og la det stå temperert, så slår man to fluer med samme smekker i det kalde Norge, med sitt kalde springvann... :

Etter et døgn er vannet temperert og man vil se store og små luftbobler inne i flaska, det er luft = oksygen drevet ut av vannet av seg selv.

Stort sett er selve kokingen viktigere ved destillering av vann i Norge, mtp å få ut oksygen, enn det at det skal være sterilt og fritt for annet rask, vannet er bra i Norge!

Gjør man det slik kan man blande kjemikalier direkte av vann som er *rent nok*, kjemikalier inneholder buffere og sliktslags som tar vare på vanlige og normale forurensinger. Gjør man det slik kan man også skylle tanken på direkten, med temperert vann uten å være redd for at bildet "sprekker opp".