@ Gary Mulder: Dat ik haalbaarheid in vraag stel ligt vooral nog aan mijn onwetendheid omtrent kleurenprints (maar ben ermee bezig). Kan je, net zoals ik nu doe met zwart/wit, bijvoorbeeld ontwikkelen in trays (als je de temperatuur constant kan houden "au bain marie" ofzo, want bij papierontwikkeling wordt er zelfs niet meer over 30C gesproken, enkel nog over 35-38C)? Of moet het dan met een "drum" (en moet ik me bij zo'n papierdrum iets voorstellen dat net als een ontwikkeltank voor negatieven manueel gekiept kan worden), of kan het echt alleen machinaal? Bij alle info die ik op het internet vind, hebben ze het steeds over rotors, dus vandaar mijn vraagteken bij de haalbaarheid.
Ik verwacht op deze manier in eerste instantie geen perfecte resultaten, het experimenteren en het uitzoeken vind ik al interessant en leerrijk op zich, maar het moet ook niet keer op keer een halve mislukking worden.
Maar als het iets is dat ik op langere termijn wil blijven doen, dan kan ik dan nog altijd overgaan tot de aankoop van beter/duurder materiaal om betere of consistentere resultaten te krijgen.