Zoals dat waaarschijnlijk meer gaat, heb ik dit adres van een vriend gekregen. Hij raadde me dit zeer aan, dus ik ben benieuwd.

Mij even voorstellen ?
Mijn naam is Staf, ik ben 48 jaar en woon in het centrum van de koekestad. Antwerpen dus. Heb de laatste twee jaar avondschool fotografie gevolgd in Syntra (met gemengde gevoelens). Het derde en laatste jaar heb ik om verschillende redenen niet doorgezet, o.a. omdat ik m'n tijd wou besteden aan zwart wit fotografie. Voornamelijk dan portret- en naaktfotografie.
Mijn living kan ik omtoveren tot een studio(tje). Een jaartje geleden heb ik tweedehands een systeem gekocht voor achtergronden om op te hangen, alsook een studioflits van Hensel met softbox diameter 1 meter.

Ondertussen heb ik wat sessies gedaan, met bemoedigende resultaten.
Volgende zaken houden mij nu nog bezig: mijn stoffen zwarte achtergrond is heel mooi maar blinkt een beetje. Is niet zwart zwart op papier. Soms zijn m'n afdrukken ook overwegend grijs ipv scherp contrast z/w. En jammer genoeg kan ik op m'n studioflits niet meer rekenen. Flits maar een keer of tien meer op 36. Een oud model laten nakijken ? Kost vermoedelijk te veel.
Ben reuze benieuwd naar jullie reacties en hoop hier interessante mensen te leren kennen, leerrijke gesprekken te hebben.

Bedankt en tot later,

Staf