Quote Originally Posted by Jan Nieuwenhuysen
Ik zou graag opmerken dat de vooringenomen reactie van 'Argentic' beneden peil is.
Nog afgezien van het feit dat het van ongemanierdheid getuigt om een gast zo te behandelen, is het ook zo dom. Iedereen hier zou enorm veel kunnen leren van een ervaren fotograaf als Witho.
Als dit de toon is die de moderator van dit forum uitdraagt denk ik niet dat ik hier nog graag kom.

Witho is een goede fotograaf, die zich sinds jaren bezig houdt met alternatieve procedés en het organiseren van culturele evenementen. Ik heb deze tentoonstelling (nog) niet gezien, maar ik kan iedereen verzekeren dat zijn werk van hoog niveau is.
Zijn website: www.witho.nl

Jan
Hallo Jan,

Ik heb ik absoluut geen oordeel willen geven over Witho of over zijn werk. (Ik zou niet durven ). En ik zie nu wel dat mijn eerste tekst zo gelezen kan worden. Dat spijt me, want dat was niet mijn bedoeling.

Ik heb wel een oordeel willen geven over een een museum wat zich op zo'n irritante en klant-onvriendelijke manier presenteert. Blijkbaar zijn ze niet in bezoekers geinteresseerd. Dus waarom zou ik dan naar hun tentoonstellingen komen? Integendeel. Hun site stoot mij af om erheen te gaan.

Dat mijn toon je niet aanstaat, is je goede recht. Net zo goed als het mijn recht is om ook gewoon als fotograaf in dit forum mijn meningen te uiten. Toon mij waar ik me in deze draad als moderator heb opgesteld? Moderatoren zijn ook nog gewone mensen hoor.