Beste Argentic,

Ik ben blij dat je niet de intentie had Witho's werk te veroordelen op basis van een website die met dat werk niets van doen heeft.
Het bericht van Witho was een mededeling van een fotograaf die ergens een tentoonstelling heeft en daar zo enthousiast over is dat hij dat met deze groep wil delen. Dat is toch prachtig, dat iemand zo lekker bezig is met zijn werk? Het schoot mij in het verkeerde keelgat dat er dan een reactie komt die zo negatief is. Zeker als het gaat om een punt dat met het werk van de fotograaf in kwestie helemaal niets te maken heeft.
Ik vond het nodig om in ieder geval duidelijk te maken dat het werk van Witho niet beneden peil is; integendeel!

Ik heb niet beweerd dat je je in deze thread als moderator hebt opgesteld. Ik wilde duidelijk te maken dat ik vind dat jij, omdat je moderator bent, extra zorgvuldig hoort te zijn in de manier waarop je reageert. Een soort 'noblesse oblige'. Jij bent uiteindelijk degene die de maatstaf bepaalt voor hoe er in dit forum gediscussieerd hoort te worden. Om George Orwell te parafraseren: Alle deelnemers aan dit forum zijn gewone mensen, maar sommigen zijn wat gewoner dan anderen.

Een virtuele hand,
Jan N.