Dag Pieter en dag allemaal !

Amai, dit had ik niet direct verwacht. Zoveel reacties, en zo snel ! Echt waar, dank u allemaal ! Goede tips, die ik zeker ga opvolgen.

Wat Syntra betreft: ja, die zullen zeker ook wel in Brugge zitten. Wat die gemengde gevoelens betreft: wel, op die twee jaar hebben we niet bijster veel geleerd. Het eerste jaar zeker niet wat de doka betreft. Het was allemaal zelf uitzoeken, uitproberen. Cursusboek waren kopies van een boek dat ik deze week bij De Slegte gevonden heb. Eentje van 1977. We hadden wel al door dat het niet nieuw was, maar dit...pft. Plus gebrekkige infrastructuur. Het tweede jaar van hetzelfde, plus die ene leraar die zich moest verdelen over drie klassen. Gesprekken met de directie hielpen ook al niet. Ongeveer een derde van de leerlingen hield het dan ook voor bekeken. Ik ben er mee gestopt omdat het derde jaar enkel kleuropdrachten inhield en ik wou mijn tijd verder besteden aan zwart/wit fotografie.
Maar vermoedelijk ga ik na de zomer naar de Nijverheidsschool. Ik ben daar enige tijd geleden gaan kijken en...waw ! Verschillende modules, verschillende leraars, prachtig materiaal en studio's. Dus...
Voilą, ik hoop u eveneens geholpen te hebben.

Tot later ?

Staf
Staf: leuk dat we er weer een Belg bijhebben - voor alle duidelijkheid ik heb een Europees gevoel dus de rest hoort er ook bij
Er zijn hier vast wel een heleboel mensen die je leerrijke dingen kunnen vertellen. Maar ik heb een vraagje: syntra is dat dan die opleidingsschool die ook in brugge fotografie geeft? Syntrawest zeker? Waarom had je gemengde gevoelens, als je dat wil vertellen? (ik zou zelf ooit voor avondcursussen opteren, bvb in sint lucas maar vraag me af of er nog betere alternatieven zijn... en het moet binnen 4 jaar nog analoog zijn!)
Heeft er soms iemand ervaringen met de cursussen fotografie van het KISP?[/QUOTE]