Paul, van harte welkom.

Quote Originally Posted by Paul Jenner
Ik vind de techniek machtig interessant, ik heb zo mijn voorkeur voor bepaalde merken (wie niet), maar het is het BEELD dat voor mij telt, niet zozeer de wijze waarop het tot stand is gekomen.
Natuurlijk telt vooral het uiteindelijke beeld. Maar ik moet eerlijk bekennen dat het analoge proces met alle technische mogelijkheden en problemen mij ook heel erg boeit.

Ik werk -misschien tot jullie verbijstering- op de hybride wijze: Opnemen op film, daarna scannen en afdrukken via één van de internetafdrukkers. Ik vind dit een prettige werkwijze, maar zou best eens de uitdaging aan willen om mijn gescande materiaal te vergelijken met een natte DoKa afdruk.
Er is niets tegen op de hybride wijze. Maar dit forum gaat alleen over analoog.

Zodra je de afdrukken door een ander laat doen geef je volgens mij een heleboel creatieve mogelijkheden uit handen.

ooit een Rolleiflex SL66 aanschaffen,
Kan ik je zeer aanraden. Ik zou in MF niet anders meer willen.

Leuk forum dit, wel een beetje stil voor wat ik gewend ben.
Wat is stil? Bedoel je het aantal berichten? Of het aantal mensen die elkaar in de haren vliegen? Of een gebrek aan inhoud?

Ik heb geen toegang tot de Gallery. Het valt me op dat hier in draadjes weinig werk getoond wordt. Ik zou het fijn vinden als dat wat meer het geval is.
Om misbruik van Apug te beperken is de gallery alleen voor subscribers toegankelijk gemaakt. Subscriber wordt je voor $ 12 per jaar. Vergeleken met wat je voor het eerste beste fototijdschrift betaalt is dat een schijntje.